Sale Kaya INOX Stellar Konik - Black Neon

Kaya INOX Stellar Konik Black Neon - Top of the shisha bill!

Een van de spectaculairste Kaya shisha's beschikbaar is nu ook verkrijgbaar bij Hookaholic; de Kaya INOX Konik Stellar - Black Neon! Deze edelstalen beauty koppelt een flitsende schoonheid aan geweldige rookprestaties en is uitgerust met zowel een geïntegreerde molassevanger adapter alsook een gesloten kamersysteem wat het roken nog aangenamer maakt!

De basis van de ongeveer 65 cm hoge Kaya INOX Stellar Black Neon waterpijp bestaat uit een mooi gevormde, spectaculaire "Black Neon" vaas. Deze mat-zwarte vaas wordt via een superhandig, kwalitatief klik-draai systeem 100% rookdicht verbonden met een edelstalen schacht die opvalt door een superslank en sensationeel design. De schachtbasis is voorzien van 2 openingen waarvan de eerste is uitgerust met 1 slangadapter en bijbehorende aansluiting die via een slijpstukverbinding perfect en lekker gemakkelijk op elkaar aansluiten. Het tweede gat wordt afgedicht door een stijlvol ontworpen ventieladapter die ervoor zorgt dat oude rook in een vloeiende beweging uitgeblazen kan worden. Doordat de shisha is uitgerust met een gesloten kamersysteem wordt dit uitblazen van oude rook nóg beter gereguleerd. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het inhaleren van verse rook nóg soepeler en gemakkelijker plaatsvindt!

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, bevindt er zich aan de bovenkant van de schacht een geïntegreerde molassevanger adapter. Hierdoor is het mogelijk de Kaya INOX Konik Stellar uit te rusten met een spectaculaire molassevanger die zorgt voor een extra zuivere smaak en nog meer kijkplezier. De shisha wordt aan de bovenkant afgesloten met een stijlvolle, edelstalen, platte kolenschaal die perfect past bij het gestroomlijnde uiterlijk van dit magistrale rookkanon. Aan de onderkant van de schacht komt tot slot nog de edelstalen dompelbuis die voorzien is van een afneembare diffuser. De waterpijp wordt overigens standaard geleverd zónder tabakskop, slang en mondstuk. Let er dus even op dat je deze nog los erbij dient te bestellen, mocht je dit natuurlijk wensen ;).

Bovenstaand levert een spectaculaire shisha op met dé perfecte looks om helemaal verliefd op te worden, maar hoe zit het nu eigenlijk met de rookervaring? Ook hierin kunnen we je 100% gerust stellen; door het gebruik van dé ideale inwendige dimensies is deze Kaya telg een rookmachine van bijna buitenaardse proporties die jou trakteert op een super soepele, onovertroffen shisha ervaring! Na het roken van de Kaya INOX Konik Stellar wil je nooit meer iets anders!

Neem jij alleen maar genoegen met the best of the best dan is de Kaya INOX Konik Stellar waterpijp echt iets voor jou! Gemaakt van de beste materialen, voorzien van de perfecte inwendige doorsnedes en gezegend met goddelijke looks brengt deze waterpijp jou een shisha ervaring als nooit tevoren! Met dit topproduct van Kaya Shisha zweef jij binnen no-time in shisha heaven!

De Kaya INOX Konik Stellar - Black Neon waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Black Neon 630 CE" vaas
 • Edelstalen rookzuil set "INOX Konik Stellar" met klik-draai sluiting en geïntegreerde molassevanger adapter (maat 18.8)
 • Chrome-look kolenschaal
 • Dompelbuis "INOX" met afneembare diffuser
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting
 • 1 ventieladapter

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   Waterpijp merkKaya
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 65 cm
   Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 2)
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtBajonetsluiting
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasMat zwart

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Kaya INOX Stellar Konik - Black Neon

   • Model: Black Neon - 2S - Basic
   • Hookies: 149
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €159,00
   • €149,95
   • Excl. BTW: €123,93
   • Prijs in hookies: 14995

   Beschikbare opties: