Menu
Your Cart

Khalil Mamoon Haggar

Khalil Mamoon Haggar
Khalil Mamoon Haggar
€94,95
Excl. BTW: €78,47
Prijs in spaarpunten: 9495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 188
  • Type: Gold

Beschikbare opties:

KM Haggar - Compacte, robuuste KM met donkere look!

De Khalil Mamoon Haggar is een relatief kleine Khalil Mamoon hookah die dezelfde rookkwaliteiten biedt als een van zijn grotere broers! Door het handige formaat kun jij nu overal genieten van een superdeluxe rookervaring "KM style".

De KM Haggar heeft een mooie, robuust gevormde schacht van messing die voorzien is van fraaie, handgemaakte versieringen. Dit geeft de shisha een authentieke en exclusieve uitstraling, kenmerkend voor de met de hand gemaakte shisha's van de grote Egyptische waterpijp fabrikant. De zwarten coating doet de rest van het werk en vorm de Talak om tot een waar juweeltje. Net als de andere waterpijpen van de hand van de Egyptische meesterbouwers, is ook de KM Haggar ijzersterk en geschikt voor jarenlang rookplezier. De shisha rookt, mede door de relatief brede binnenschachten, zeer soepeltjes en de kans op enorme rookwolken is dan ook zeer hoog, terwijl de smaak door het gebruikte materiaal tot zijn volste recht komt! 

Deze shisha wordt standaard geleverd met een originele KM vaas, een eenvoudige, niet wasbare waterpijp slang en een Egyptische tabakskop. Verder zijn bij de set ook 2 schoonmaakbostels, een vaasbeschermer en kolentang inbegrepen.

Wil jij een echte Khalil Mamoon waterpijp kopen, die super prestaties koppelt aan een zeer goede prijs en een superhandig formaat? Met de Khalil Mamoon Haggar waterpijp haal je een mooie, donkerkleurige, compacte waterpijp in huis, die garant staat voor talrijke avonden shisha plezier!

De KM Haggar wordt geleverd met:
  • Handgeblazen KM vaas
  • Messing schacht
  • KM kolenschaal
  • Bijbehorende rubbers
  • Kolentang
  • Schoonmaakborstels
  • Vaas beschermer


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKOP


Let op: Dit product is handgemaakt en kan als gevolg hiervan zichtbare lasnaden, krasjes en andere oneffenheden bevatten. Tevens kunnen de geleverde producten hierdoor licht afwijken van de getoonde foto's. Dit gegeven kan het beste gezien worden als iets wat hoort bij de "charme" van een authentiek, handgemaakt product en doet niets af aan de kwaliteit hiervan.

Waterpijp info
Waterpijp merk Khalil Mamoon
Materiaal schacht Messing
Lengte +/- 65 cm
Slangaansluitingen 1
Aantal bijgeleverde slangen 1
Type slang Traditioneel - niet wasbaar
Type tabakskop Egyptische tabakskop
Bevestiging vaas-schacht Rubber
Kamer type Gesloten
Diffuser Nee
Geschikt voor molassevanger Nee
Kleur vaas Transparant - goud

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed