Out Of Stock Kolenhouder - Zwart

Kolenhouder Zwart - Handige kolenhouder met uitneembaar rooster!

Deze zwarte kolen houder is een strakke, superhandige tool die gebruikt kan worden voor het vervoeren van je waterpijp kooltjes. Verhit je kooltjes in de keuken en neem ze mee naar je favoriete smoke spot in huis!

De kolendrager is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mooie, mat zwarte finish. Het product is voorzien van een uitneembaar rooster dat ervoor zorgt dat de kooltjes voldoende zuurstof krijgen tijdens het vervoer en niet uitdoven in de tussentijd, waardoor je kooltjes perfect rood gloeiend blijven! Het handvat is daarnaast aan de onderkant afgeschermd met een afdekplaat die ervoor zorgt dat jij jouw handen niet kan verbranden tijdens het vastpakken van deze handige shisha accessoire. Door de relatief grote mand biedt deze mat zwarte kolenmand tot slot ruim voldoende plek voor het vervoeren van je shisha kooltjes. Dit alles maakt deze stijlvolle, zwarte kolenmand een perfecte tool voor thuis!


Door het relatief grote formaat is dit product perfect geschikt voor de shisha liefhebbers die samen (thuis) roken met meerdere waterpijpen tegelijk. Rook jij graag alleen of in een kleiner gezelschap met maximaal 3 waterpijpen tegelijk, kijk dan ook eens naar de meer compacte MYA kolenhouder

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kolenhouder - Zwart

  • Model: Zwart
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495