Out Of Stock Legion Hookah Constanz

Legion Hookah Constanz - Edelstalen topdesign en magnifieke vaas!

Hookaholic presenteert; de Legion Hookah Constanz... de "warrior" waterpijp op de shishamarkt! Uitgerust met een edelstalen harnas, een vaas van dik, creatief gevormd glas en een arsenaal aan andere "wapens" is deze shisha een compleet, uniek rookkanon dat indruk maakt qua zowel looks als prestaties!

Met de Legion Hookah Constanz ben je helemaal klaar voor de strijd! De basis van de shisha wordt gevormd door een spectaculaire, uniek gevormde, breed uitlopende vaas van extra dik, helder glas. Hierbovenop komt middels een schroefsysteem een edelstalen schachtbasis met gelaserd Legion Hookah logo, welke is uitgerust met maar liefst 4 slangopeningen met bijbehorende adapters en aansluitingen, die aan elkaar verbonden worden middels een soepel glijdende, maat 18,8, slijpstukverbinding. De shisha is dus startklaar om gerookt te worden met 4 slangen tegelijk! Bovenop de basis komt een relatief korte, maar stijlvolle schacht van dik edelstaal die qua design perfect past bij de mooie vaas. Aan de bovenkant is de schacht eveneens uitgerust met een 18.8 slijpstukverbinding waardoor het mogelijk is om een molassevanger te plaatsen tussen deze en de metalen kolenschaal die de shisha compleet maakt. Exclusief tabakskop is de Constanz ongeveer 58 cm hoog (met tabakskop +/- 65 cm).

Zoals reeds kort aangehaald, beschikt de Constanz over een uitgebreid arsenaal aan "wapens". Naast de al genoemde 4 slangaansluitingen en de geïntegreerde molassevanger-adapter, wordt deze edelstalen krijger geleverd inclusief de "Gladius", een 150 cm lange, zilverkleurige, soft-touch siliconenslang met een 30 cm lang, perfect vormgegeven, 2-delig, aluminium mondstuk. Daarnaast komt de Constanz inclusief een chimney tabakskop, die het gebruik van aluminiumfolie overbodig maakt en een afschroefbare, edelstalen diffuser die zich onderaan de dompelbuis bevindt, welke garant staat voor een zachte en nog soepelere rookervaring. Tot slot wordt er ook nog eens een kolentang bijgeleverd als extra bonus item in het Legion Hookah pakket. 

Naast het sensationele design, de solide bouw en het complete "included" pakket schotelt de Legion Hookah Constanz een rookervaring op om u tegen te zeggen! Door de ideale inwendige afmetingen is de airflow binnenin de shisha subliem, terwijl door de gebruikte materialen ook de smaak die van de tabak afkomt perfect behouden blijft op het moment dat de rook jouw mond binnenkomt. Dikke rookwolken vol van smaak zijn dan ook de logische uitkomst bij het roken van dit kanon! De Constanz levert dan ook op alle fronten!

Ben je op zoek naar het complete shisha pakket met alles erop en eraan; top looks, een solide bouw, de perfecte airflow, een overheerlijke smaakervaring en eentje die je kunt roken met maar liefst 4 slangen tegelijk? De Legion Hookah Constanz voorziet in al deze wensen en wordt niet voor niets de "warrior" onder de waterpijpen genoemd! Met deze shisha in je bezit ben je helemaal klaar voor de strijd en 100% verzekerd van ultiem shisha genot! 

De Legion Hookah Constanz waterpijp wordt geleverd met:

 • Uniek gevormde, breed uitlopende, glazen vaas van helder glas
 • Edelstalen schachtbasis met 4 slangopeningen
 • 4 slangadapters en bijbehorende slangaansluitingen
 • Edelstalen schacht met geïntegreerde molassevanger-adapter (molassevanger niet inbegrepen)
 • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
 • Metalen kolenschaal met Legion Hookah logo
 • Chimney tabakskop
 • 1 "Gladius" slangset, bestaande uit een zilveren, soft-touch siliconenslang en een mooi, 2-delig aluminium mondstuk
 • Kolentang
  Waterpijp info
  Waterpijp merkLegion Hookah
  Materiaal schachtEdelstaal V2A
  Lengte+/- 65 cm
  Slangaansluitingen4
  Aantal bijgeleverde slangen1
  Type slangSiliconenslang
  Type tabakskopChimney
  Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
  Kamer typeOpen
  DiffuserJa, afschroefbaar
  Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
  Kleur vaasTransparant

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Legion Hookah Constanz

  • Model: Clear
  • Hookies: 149
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €149,95
  • Excl. BTW: €123,93
  • Prijs in hookies: 14995