Menu
Your Cart

MYA kolenhouder

MYA kolenhouder
Out Of Stock
MYA kolenhouder
€12,50
Excl. BTW: €10,33
Prijs in spaarpunten: 1250
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 12
  • Type: Small

MYA Saray kolen houder - Super hip, super handig!

De MYA Saray kolen houder is een hippe, superhandige tool die gebruikt kan worden voor het vervoeren van je waterpijp kooltjes. Verhit je kooltjes in de keuken en neem ze mee naar je favoriete smoke spot in huis!

De MYA kolen drager is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mooie chromen finish. Hij zit kwalitatief super in elkaar en is ook qua design een van de meest aantrekkelijke kolen houders verkrijgbaar! Het product bestaat feitelijk uit 2 delen; de hittebestendige handgreep en het kolenreservoir dat ruimte biedt aan een grote hoeveelheid waterpijp kooltjes. De eerste dient hierbij als het ware als het frame waarin de tweede gehangen wordt. Dit zorgt er voor dat de handgreep niet te heet wordt en dat je de kolen houder gewoon op tafel kan neerzetten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor brandplekken. Tevens is het hierdoor zeer gemakkelijk om de MYA kolen houder schoon te maken na gebruik. Handig toch!?

Wil jij een handige gadget voor het veilig vervoeren van je roodgloeiende waterpijp kooltjes? Eentje die er tevens supercool uitziet en van een hoogwaardige kwaliteit is? Dan is deze MYA Saray kolen houder een absolute must-have en echte aanwinst voor jouw waterpijp uitrusting!


Door het compacte formaat is dit product perfect geschikt voor de shisha liefhebbers die meestal gebruik maken van slechts één, twee of maximaal drie waterpijpen tegelijk. Rook jij graag samen met al je vrienden, met meerdere shisha's op tafel, kijk dan ook eens naar de grotere Kolenhouder Zwartdie tot wel 4x zoveel kooltjes kan dragen als deze MYA variant! 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed