Mata Leon Heat Up - Kolenverhitter

Mata Leon Heat Up - De perfecte kolenverhitter voor thuis, inclusief kolenrooster!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Mata Leon Heat Up elektrische kookplaat! Deze kwalitatieve kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De kolenbrander heeft een vermogen van 1000 Watt en beschikt over vijf verwarmingsstanden. Door middel van de ongeveer 150 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen op het spiraalvormig verwarmingselement, waarvan de onderlinge afstand tussen de "cirkels" ongeveer 14 mm bedraagt. Binnen 10 minuten zullen de kooltjes roodgloeiend zijn en daarmee perfect geprepareerd om jou een lekkere waterpijpsessie te bezorgen!

Als extra bonus wordt de Heat Up geleverd inclusief een kolenrooster dat over het verwarmingsspiraal heen gezet kan worden. Hierdoor wordt deze beschermd tegen direct contact met de kolen, waardoor de kolenverhitter uiteindelijk langer mee zal gaan!

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze Mata Leon Heat Up toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze kwalitatieve kolenverhitter!

Extra Info
Aantal warmtestanden5
KleurWit
Lengte snoer150 cm
Opwarmtijd+/- 10 min
Vermogen1000 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Mata Leon Heat Up - Kolenverhitter

  • Model: 1000 Watt
  • Hookies: 19
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49
  • Prijs in hookies: 1995