Mikro Phunnel Tabakskop - Black

Mikro Phunnel Tabakskop - Compacte, kwalitatieve bowl voor een scherpe prijs!

Maak kennis met de Mikro Phunnel Tabakskop van het Spaanse HispaCachimba; deze handgemaakte tabakskop koppelt een compact design met een stevig, kleien ontwerp en een mooie, gekleurde look! 

Net als alle andere phunnel bowls heeft ook deze Mikro variant slechts één gat in het midden van de tabakskom, die als een soort van schoorsteentje boven de bodem van de kom uitsteekt. De tabakssappen blijven daardoor tijdens het roken behouden in de kop, wat ervoor zorgt dat je tabak lekker vochtig blijft en verhindert dat de rookzuil en het water vervuild worden. Resultaat is een extra zuivere smaakbeleving en een nog langere rooksessie met dezelfde hoeveelheid tabak! Daarnaast zorgen de uitgekiende inwendige afmetingen van deze Mikro variant voor een superrelaxte airflow, waarbij er grote kans is op kolossale rookwolken!

Wat vooral opvalt aan de Mikro phunnel bowl is het compacte design waarover de met de hand vervaardigde tabakskop beschikt. Waar de meeste shisha koppen aan de lange kant zijn, is de Mikro, zoals de naam ook al zegt, klein van stuk. Dit betekent echter niet dat er bijna geen tabak in de tabakskop past; er is genoeg plaats in de kom voor een gemiddelde hoeveelheid tabak, perfect om met 1 of 2 personen van te roken! Daarnaast beschikt de kop over een stevige bouw, vooral de voet van de Mikro voelt lekker massief aan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bowl bij het minste of geringste stootje kapot gaat!

De Mikro Phunnel tabakskop is verder voorzien van een geglazuurde afwerking. Hierdoor is de 7 cm grote tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Rook je vaak in je eentje of met zijn tweeën en ben je op zoek naar een compacte, handige en stevige tabakskop die jouw voorziet van een soepele airflow en loepzuivere smaakbeleving? Dan heb je met de Mikro de perfecte phunnel bowl gevonden en dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Bowl info
MerkHC
HerkomstSpanje
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop7 cm
Diameter gat onderkant2,7 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopZwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Mikro Phunnel Tabakskop - Black

  • Model: Black
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: