Nakhla Coral Red - Strawberry

Nakhla Strawberry - Lekker zoete aardbeiensmaak!

Het uit Egypte afkomstige Nakhla is het oudste waterpijp tabak merk ter wereld. Al sinds 1913 voorziet de fabrikant de shisha liefhebber van een krachtige rookervaring van uiterst hoge kwaliteit. De tabak wordt gekenmerkt door een relatief lange snijwijze en droge structuur. De smaken zijn heerlijk subtiel, niet te zoet en perfect in balans. Ben je op zoek naar een authentieke waterpijp tabak smaak dan ben je met Nakhla aan het goede adres!

Nakhla Strawberry schotelt een lekker zoete aardbeiensmaak voor die heerlijk wegrookt. Zoals we gewend zijn van Nakhla slaat ook deze smaak door de relatief droge structuur van de tabak niet door in pure zoetigheid, maar is hij heerlijk subtiel waarbij de smaak van aardbei verpakt is in een authentieke tabakssmaak. Desalniettemin is er een verhoogd gevaar op gigantische fruitwolken die zowel je neus als smaakpapillen doen sidderen van genot!

Ben je op zoek naar een klassieke aarbeiensmaak met een perfecte balans in zoetheid en de "aardse" smaak van tabak? Dan is Nakhla Coral Red de smaak die jou gaat laten genieten van een heerlijk fruitige rookervaring!

Tabak info
MerkNakhla
Land van productieEgypte
SmaakAardbei
StructuurDroog
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,5 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nakhla Coral Red - Strawberry

  • Model: Strawberry - 50 gram
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,50
  • Excl. BTW: €7,85
  • Prijs in hookies: 950

Beschikbare opties: