New Oblako Bowl - Phunnel L - Unglazed

Oblako Phunnel Bowl L Unglazed - Super rook- en smaakervaring in ongeglazuurd jasje!

Ben jij op zoek naar een tabakskop die jouw waterpijp zowel visueel als rooktechnisch naar een (veel) hoger niveau tilt? Dan ben je met een Oblako Bowl geslaagd in deze missie! Deze Russische tabakskoppen zijn het neusje van de zalm en combineren looks met prestaties.

Geroemd om hun elegante design vormt een Oblako Bowl de kers op de taart als het gaat om het visuele aspect van jouw shisha setup. Deze volledig ongeglazuurde versie heeft dezelfde vorm als zijn geglazuurde broeders, met het verschil dat deze variant een ongeglazuurde tabakskom heeft. Dit maakt deze tabakskop ideaal voor het roken van slechts één smaak, waarbij deze na verloop van tijd steeds meer intrekt in de de ongeglazuurde kom. Het eindresultaat hiervan is een steeds puurder wordende, intensere smaakervaring, precies zoals deze eigenlijk bedoeld is! Het mooie Oblako logo op de hals van de tabakskop maakt het schitterende design tot slot helemaal af.

Ook rooktechnisch is de Oblako tabakskop een genot om mee te chillen. Doordat de bowls gemaakt zijn van klei met een optimale samenstelling voor het gelijkmatig verhitten van de tabak, is de smaak- en rookbeleving die de Russische tabakskoppen voortbrengen één van de beste die er is! De gekozen binnenafmetingen waarborgen daarbij een heerlijk soepele airflow, zodat je met een Oblako bowl verzekerd bent van alles wat je in een tabakskop wenst te vinden.

Het Oblako Phunnel L type combineert een kwalitatief phunnel design met een tabakskom die voldoende inhoud heeft om te vullen met een ruime portie tabak. Er is plek voor ongeveer 20 tot 26 gram tabak, waarmee deze maat tabakskop dus voldoende plaats biedt voor een extra lange rooksessie van ruim anderhalf uur.

Ben jij op zoek naar een zeer fraaie, unieke, ongelazuurde tabakskop die oogverblindende looks combineert met optimale rookcapaciteiten? Dan is deze originele Oblako tabakskop zonder twijfel de bowl voor jou! Ervaar de toegevoegde waarde van dit russische staaltje vakwerk en stuw zo jouw shisha belevenis naar ongekende hoogtes! Pof!

Relevante maten:

Hoogte tabakskop: +/- 12 cm

Diepte tabakskom: +/- 1,4 cm

Breedte tabakskom: +/- 7,5 cm

Tabaksvolume: +/- 20-26 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkOblako
HerkomstRusland
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 12 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,6 cm
Hoeveelheid tabakGrote portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopBruin

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Oblako Bowl - Phunnel L - Unglazed

  • Model: Phunnel L - Unglazed
  • Hookies: 27
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €27,95
  • Excl. BTW: €23,10
  • Prijs in hookies: 2795

Beschikbare opties: