Menu
Your Cart

Ocean Hookah

Ocean Hookah

Met een shisha van de Duitse fabrikant Ocean Hookah haal je de crème de la crème in huis op het gebied van waterpijpen! Deze "German made" hookah's blinken uit in design, bouw en rookvermogen en voorzien jouw daarmee in een absolute topkwaliteit shisha ervaring!


De oogverblindende designs van Ocean bestaan veelal uit een hoogwaardig edelstalen geraamte in combinatie met een schitterend vormgeven vaas van geslepen glas. Door de super solide bouw is een Ocean pijp goed voor jarenlang waterpijp plezier, terwijl de inwendige doorsneden zo zijn gekozen dat een enorm soepele rookervaring gegarandeerd is. Niet voor niets staat Ocean in de shisha-scène bekend als een van de fabrikanten die de meest soepele airflow voorschotelt in zijn pijpen. Zo kost het niet veel moeite om hyperdikke rookwolken te zuigen uit jouw Ocean pijp met als ook niet onbelangrijke bijkomstigheid dat door het gekozen materiaal de smaak van de tabak optimaal wordt overgebracht op de smaakpapillen in je mond! 


Samenvattend is een waterpijp van Ocean perfect voor degenen die op zoek zijn naar een hookah van zeer hoog niveau. Wil jij graag genieten van een waterpijp ervaring van de bovenste plank, dan is een Ocean Hookah de gedoodverfde kandidaat om jouw wensen in vervulling te laten gaan!

Er zijn geen producten in deze categorie.