Menu
Your Cart

Octopuz Nautiluz 2.0

Octopuz Nautiluz 2.0
Octopuz Nautiluz 2.0
Octopuz Nautiluz 2.0
Out Of Stock
Octopuz Nautiluz 2.0
Octopuz Nautiluz 2.0
Octopuz Nautiluz 2.0
Octopuz Nautiluz 2.0
€159,95
Excl. BTW: €132,19
Prijs in spaarpunten: 15995
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 159
  • Type: Clear

Octopuz Nautiluz - Edelstalen, bestseller beauty rookt fenomenaal!

Zoals het een goede shishashop betaamd, hebben wij nu ook een van Europa's meest gewilde shisha's in ons assortiment opgenomen... de Octopuz Nautiluz! De populariteit van deze beauty is natuurlijk niet voor niets; een uniek gevormde, spectaculaire vaas wordt vergezeld door een sierlijke, "high quality", edelstalen schacht en een rookervaring van het hoogste niveau! Met deze tophookah in de gelederen worden jouw shisha dromen helemaal werkelijkheid!

Met de ongeveer 54 cm hoge Octopuz Nautiluz haal je, naast een onovertroffen rookervaring, een ware blikvanger in huis. De waterpijp is, zonder te overdrijven, oogverblindend mooi en mag met recht een van de mooiste shisha's ooit gemaakt, genoemd worden! Ten eerste dankzij de sensationele vaas die beschikt over een unieke, elegante vormgeving, waarbij het "Octopuz" thema perfect naar voren komt. De edelstalen dompelbuis is relatief lang, waardoor het water zich grotendeels bevindt in het onderste, platte, brede gedeelte van de vaas, terwijl de rook zich op zijn beurt verzamelt in het smallere midden- en bovenstuk met "bubbel". Visueel ziet dit er zeer gelikt uit, waarbij een druppeltje kleurstof in het water het "wow-effect" nog imposanter maakt. De "Octopuz style" loopt vervolgens perfect over in de schachtbasis, die middels een korte en soepele schroefsluiting bevestigd wordt. De Nautiluz is standaard voorzien van maar liefst 4 slangadapters en bijbehorende aansluitingen, welke middels een 18.8 slijpstukverbinding aan elkaar verbonden worden. Het gelazerde, hippe Octopuz logo maakt de basis van de schacht helemaal af, waarna de edelstalen schacht zelf de Octopuz vibe helemaal naar boven toe doortrekt. Bovenaan de schacht is de Nautiluz uitgerust met een geïntegreerde molassevangeradapter (maat 18.8), waardoor het mogelijk is de hookah te upgraden met een molassevanger (niet inbegrepen). De mooie edelstalen kolenschaal, tevens voorzien van gelazerd logo, vormt een waardig "dak" van deze sensationele shisha pijp.

De Octopuz Nautiluz wordt, net als alle andere Octopuz modellen, gefabriceerd en samengesteld in Duitsland. Dit is duidelijk te merken aan de super solide bouw, soepel op elkaar aansluitende onderdelen en gave afwerking. De bouwkaliteit van de Nautiluz is dan ook van de overtreffende trap en dit heeft ook overduidelijk zijn effect op de rookervaring die er door de shisha voorgeschoteld wordt. Perfect gedimensioneerde inwendige afmetingen zorgen voor een airflow die heerlijk licht is; het kost nauwelijks moeite om de dikste rookwolken vol smaak op te wekken met deze stijlvolle rookmachine! De afschroefbare diffuser die onder op de dompelbuis zit, bevordert de soepelheid van roken nog eens met een extra portie, terwijl het borrelgeluid door deze "geluidsdemper" heerlijk "smooth" gefilterd wordt.

Wil jij graag een unieke waterpijp kopen, die scoort op alle fronten en als ultieme "eyecatcher" kan fungeren in je woonkamer? Dan is de Octopuz Nautiluz jouw droomkandidaat! Een zeer hoogwaardige bouw gaat gepaard met een sensationele rookervaring, terwijl het uiterlijk van deze beauty fantastisch is! Uitgerust met 4 slangaansluitingen is dit shishakanon helemaal klaar om door jou en je matties gesmoked te worden!

De Octopuz Nautiluz Shiny Red waterpijp wordt geleverd met:

  • Breed uitlopende, transparant-rode vaas met "Shiny", parelmoeren gloed
  • Edelstalen schachtbasis met 4 slangopeningen
  • 4 slangadapters en bijbehorende slangaansluitingen
  • Edelstalen schacht met geïntegreerde molassevanger-adapter (molassevanger niet inbegrepen)
  • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
  • Edelstalen kolenschaal met Octopuz logo

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

Waterpijp info
Waterpijp merk Octopuz
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 55 cm
Slangaansluitingen 4
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Open
Diffuser Ja, afschroefbaar
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed