Menu
Your Cart

Saphire Fun One

Saphire Fun One
Saphire Fun One
€18,95
Excl. BTW: €15,66
Prijs in spaarpunten: 1895
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 18
  • Type: Black Hurricane

Beschikbare opties:

Saphire Fun One Black Hurricane - Phunnel airflow in artistiek jasje!

De Saphire Fun One Black Hurricane is een creatief vormgegeven phunnel tabakskop die is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige klei. Door zijn relatief diepe design is hij perfect uitgerust voor een bovengemiddelde hoeveelheid tabak en dus extra lange rooksessies! Het fraaie mat zwarte design met wit-oranje accenten geeft jouw shisha setup daarnaast een extra fikse portie bravoure!

Net zoals iedere phunnel tabakskop is ook deze Saphire Fun One bowl uitgerust met de kenmerkende, centrale, cilindervormige spil. Temidden van het schoorsteentje bevindt zich één gat, die bij deze Fun One relatief groot is, speciaal voor een nóg soepelere en relaxtere rookervaring. Doordat het gat hoger ligt dan de bodem van de tabakskom blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop en lekken ze niet door de stang naar het water in de vaas. Dit bevordert de smaakbeleving en zorgt er tevens voor dat deze langer behouden blijft!

De Saphire Fun One tabakskop is door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige klei en een uitgekiende vormgeving, perfect in staat tot een optimale warmtegeleiding. Dit komt de uiteindelijke rookprestaties natuurlijk ten goede! De tabakskop is afgewerkt met een laagje glazuur, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en geschikt is voor het afwisselen van je tabakssmaken. Hij is te gebruiken met (vrijwel) iedere waterpijp en tevens zeer geschikt in combinatie met een heat management tool, zoals de Oduman Ignis, Kaya The Block, Kaloud Lotus of SmokeBox. De buitenste rand is daarbij zo vormgegeven dat een heat management device niet zomaar van de tabakskop kan afschuiven; ideaal dus!

Houdt jij van een super soepele airflow, met een optimale, zuivere smaakbeleving en wil je tegelijkertijd een tabakskop die jouw shisha uitrusting ook visueel naar de top tilt? Scoor dan zeker deze Saphire Fun One tabakskop en pimp jouw waterpijp to the max!

Hoeveelheid tabak: +/- 15-20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed