Menu
Your Cart

Saphire No.5 Prime

Saphire No.5 Prime
Saphire No.5 Prime
€18,95
Excl. BTW: €15,66
Prijs in spaarpunten: 1895
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 18
  • Type: Classic Black

Beschikbare opties:

Saphire No.5 Prime - Vortex airflow in artistiek jasje!

De Saphire No.5 Prime is een creatief vormgegeven vortex tabakskop die is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige klei. Door zijn diepe design is hij perfect uitgerust voor een bovengemiddelde hoeveelheid tabak en dus extra lange rooksessies! Het fraaie design geeft jouw shisha setup daarnaast een extra fikse portie bravoure!

Net zoals iedere vortex tabakskop is ook deze Saphire No.5 bowl uitgerust met de kenmerkende, centrale, cilindervormige spil. Deze is hier echter aan de zijkant voorzien van maar liefs 5 grote gaten (in plaats van de doorgaans gebruikte 4). Dit zorgt ervoor dat de tornado-achtige airflow, die kenmerkend is voor het vortex principe, nóg soepeler wordt en daardoor een nog relaxtere rookervaring teweegbrengt. Door de locatie van de gaten in de centrale spil blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop en lekken ze niet door de stang naar het water in de vaas. Dit bevordert de smaakbeleving en zorgt er tevens voor dat deze langer behouden blijft!

De Saphire No.5 tabakskop is door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige klei en een uitgekiende vormgeving, perfect in staat tot een optimale warmtegeleiding. Dit komt de uiteindelijke rookprestaties natuurlijk ten goede! De tabakskop is afgewerkt met een laagje glazuur, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en geschikt is voor het afwisselen van je tabakssmaken. Hij is te gebruiken met (vrijwel) iedere waterpijp en tevens zeer geschikt in combinatie met een heat management tool, zoals de Oduman Ignis, Kaya The Block, Kaloud Lotus of SmokeBox. De buitenste rand is daarbij zo vormgegeven dat een heat management device niet zomaar van de tabakskop kan afschuiven; ideaal dus!

Houdt jij van een super soepele airflow, met een optimale, zuivere smaakbeleving en wil je tegelijkertijd een tabakskop die jouw shisha uitrusting ook visueel naar de top tilt? Scoor dan zeker deze Saphire No.5 tabakskop en pimp jouw waterpijp to the max!

Hoeveelheid tabak: +/- 15-20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed