Menu
Your Cart

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 14 mei gesloten. Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei zijn wij beperkt geopend en bereikbaar tussen 14:00 en 16:00 (bestellingen worden deze dagen zoals gewoonlijk verwerkt en verstuurd). Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten; bestellingen geplaatst na donderdag 16:00 worden op maandag 23 mei verstuurd.


We will be closed on Saturday May 14 due to holiday. From Monday May 16 until Thursday May 19 we are open to a limited extend and can be reached between 14:00 and 16:00 (orders will be processed and shipped as usual on these days). We are closed on Friday May 20; orders placed after Thursday 16:00 will be shipped on Monday May 23.

Secret LED Base

Secret LED Base
New
Secret LED Base
€24,95
Excl. BTW: €20,62
Prijs in spaarpunten: 2495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 48
  • Model: 22 cm

Secret LED Base - Stijlvolle, houten onderzetter met LED!

Met de Secret LED Base is het nu ook mogelijk om waterpijpen zónder LED uitsparing in de vaas uit te rusten met een LED unit! Creëer spectaculaire lichteffecten tijdens het roken van jouw hookah en geniet zo met nóg vollere teugen van een allround shisha experience!

De Secret LED Base is gemaakt van bamboe hout en is voorzien van het catchy Secret logo dat in het hout gelazerd is. Qua maat komt het gat in het midden, met een diameter van 7 cm en een diepte van 2,8 cm, precies overeen met de maat van een LED unit zoals ook te krijgen in onze shop. Het gebruikte bamboemateriaal zorgt er daarnaast voor dat er een soort van anti-slip effect ontstaat tussen vaas en onderzetter. Hierdoor staat de vaas super stabiel en wordt schuiven, krassen en omvallen zoveel mogelijk tegengegaan! De totale diameter van de LED base bedraagt ongeveer 22 cm.

Breng jouw shisha uitrusting nu naar een nóg hoger niveau met deze houten onderzetter van Secret! Want zeg nou zelf... jouw favoriete shisha verdient toch een solide basis en sensationele lichtshow om nóg meer te "shinen"!


LED unit met afstandsbediening is inbegrepen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed