Out Of Stock Shiazo Coconut

Shiazo Coconut - Zoete, romige kokos stoomwolken!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

Shiazo Coconut brengt jou de kenmerkende, zoetromige smaak van kokosnoot in een stenen jasje! Deze unieke smaak is overheerlijk om puur te roken, maar daarnaast ook ideaal om te mixen met andere team stone smaken. Zo kun jij genieten van je eigen samengestelde tropische mix tijdens een heerlijk zomers middagje waterpijp roken!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

    Herbal tabak specificatie
    MerkShiazo
    HerkomstDuitsland
    SmaakKokos
    StructuurSteentjes met vocht
    Hoeveelheid100 gram
    Hoeveelheid nicotine0 %

    Geef beoordeling

    Note: HTML-code wordt niet vertaald!
        Slecht           Goed

    Shiazo Coconut

    • Model: Coconut - 100 gram
    • Hookies: 5
    • Beschikbaarheid: Out Of Stock
    • €5,75
    • Excl. BTW: €4,75
    • Prijs in hookies: 575