Shiazo Honeydew Melon

Shiazo Honeydew Melon - Subtiel zoete suiker meloen smaak!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

Shiazo Honeydew Melon steam stones hebben een suikermeloen smaak die lekker zoet is, zonder té zoet te zijn. De smaak is perfect gebalanceerd en in staat om jouw smaakpapillen in extase te brengen met een super subtiele aromatische smaak. Geniet van deze zachte fruitsmaak en produceer dikke, smaakvolle suikermeloen wolken!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakSuikermeloen
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo Honeydew Melon

  • Model: Honeydew Melon - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575