Out Of Stock Shiazo Long Island Iced Tea

Shiazo Long Island Iced Tea - Long Island cocktail nu ook in smoke versie!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

De welbekende Long Island cocktail is nu ook beschikbaar in de vorm van een steam stone! Zoals het drankje, bestaat deze Shiazo Long Island Iced Tea variant uit een mix van wodka, rum, gin, tequila en triple sec smaken! Deze alcoholische smaakmelange wordt gecompleteerd met een fikse scheut cola, een snuf suiker en een vleug citroensap om het geheel naast het krachtige karakter ook lekker verfrissend te maken! Het eindresultaat is een overheerlijke, robuuste en ook verfrissende cocktail aan smaken die gepaard gaan met de dikste rookwolken ooit gezien! Pof, pof, pof!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakWodka, Tequila, Rum, Gin, Triple sec, Cola, Citroen
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo Long Island Iced Tea

  • Model: Long Island Iced Tea - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575