Out Of Stock Shiazo Pina Colada

Shiazo Pina Colada - Befaamde cocktail nu ook in smoke versie!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

De welbekende Pina Colada cocktail is nu ook beschikbaar in de vorm van een steam stone! Zoals het drankje, bestaat deze Shiazo Pina Colada variant uit een mix van ananas, rum en kokos smaken! Het eindproduct is een super geslaagde smaakcocktail met een uitermate tropisch karakter! Na één teug van deze unieke smaakcombi, voel je je zo relaxed, als op het strand van een onbewoond eiland!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakAnanas, Kokos, Rum
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo Pina Colada

  • Model: Pina Colada - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575