Out Of Stock Shiazo Woodruff

Shiazo Woodruff - Genieten van magische, kruidige stoomsmaak!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

Daar waar shisha smaken veelal bestaan uit fruit en munt smaakjes, brengt Shiazo met deze Woodruff steam stones een heel andere, unieke variant op de markt. Shiazo Woodruff is gebaseerd op de smaak van een kruid met de moeilijke naam lievevrouwebedstro. Het kruid heeft een vanille-kaneelachtige smaak en werd vroeger veelal gebruik om de heerlijke geur die ervan afkomstig is en als smaakversterker van wijn. Ook werd het plantje magische en medicinale krachten toegedicht! Al met al genoeg rede om deze creatief ontwikkelde smaak eens te proberen en te testen of al deze positieve punten ook als sappige stoomwolken naar voren komen!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakVanille, Kaneel
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo Woodruff

  • Model: Woodruff - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575