Out Of Stock Shiazo X on the Beach

Shiazo X on the Beach - Zoals de cocktail, maar dan zonder alcohol!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

De welbekende X on the Beach cocktail is nu ook beschikbaar in de vorm van een steam stone! Zoals het drankje, bestaat deze Shiazo X on the Beach variant uit een mix van perziklikeur, sinaasappel, cranberry en wodka smaken! Het eindproduct is een super geslaagde smaakcocktail, met meerdere lagen, die perfect in balans is! Houd jij van de vloeibare versie, dan houd je helemaal van de sappige rookwolken, die deze steam stone cocktail garandeert!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakPerzik, Sinaasappel, Cranberry, Wodka
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo X on the Beach

  • Model: X on the Beach - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575