Out Of Stock Shiazo Green Grape

Shiazo Green Grape - Klassieke druiven smaak!

Het Duitse Shiazo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van steam stones, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt in de vorm van een bakje met kleine steentjes, doordrenkt met sappen in allerlei heerlijke smaken, die garant staan voor langdurige, smaakvolle rooksessies met dikke, witte rookwolken! Het grote pluspunt van het roken van stoom steentjes, in vergelijking met tabak, is dat deze géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevatten!

De smaak van groene druiven heeft zich in de tijd ontwikkelt tot een echte klassieke waterpijp tabak smaak. Deze populaire smaak is nu ook beschikbaar in een steam stone variant met Shiazo Green Grape! De kenmerkende frisse, zoetzure smaak van groene druiven in een "stenen jasje" is speciaal geschikt voor de liefhebbers van druivensmaak en fruitige smaakjes in het algemeen en garandeert een optimale smaakbeleving met dikke, witte rook!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

  Herbal tabak specificatie
  MerkShiazo
  HerkomstDuitsland
  SmaakDruif
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid100 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Shiazo Green Grape

  • Model: Green Grape - 100 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575