Menu
Your Cart

Secret LED Base

Secret LED Base
Nieuw
Secret LED Base
€24,95
Excl. BTW: €20,62
Prijs in spaarpunten: 2495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 48
  • Type: 22 cm

Secret LED Base - Stijlvolle, houten onderzetter met LED!

Met de Secret LED Base is het nu ook mogelijk om waterpijpen zónder LED uitsparing in de vaas uit te rusten met een LED unit! Creëer spectaculaire lichteffecten tijdens het roken van jouw hookah en geniet zo met nóg vollere teugen van een allround shisha experience!

De Secret LED Base is gemaakt van bamboe hout en is voorzien van het catchy Secret logo dat in het hout gelazerd is. Qua maat komt het gat in het midden, met een diameter van 7 cm en een diepte van 2,8 cm, precies overeen met de maat van een LED unit zoals ook te krijgen in onze shop. Het gebruikte bamboemateriaal zorgt er daarnaast voor dat er een soort van anti-slip effect ontstaat tussen vaas en onderzetter. Hierdoor staat de vaas super stabiel en wordt schuiven, krassen en omvallen zoveel mogelijk tegengegaan! De totale diameter van de LED base bedraagt ongeveer 22 cm.

Breng jouw shisha uitrusting nu naar een nóg hoger niveau met deze houten onderzetter van Secret! Want zeg nou zelf... jouw favoriete shisha verdient toch een solide basis en sensationele lichtshow om nóg meer te "shinen"!


LED unit met afstandsbediening is inbegrepen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed