Menu
Your Cart

Hookah Squeeze

Hookah Squeeze

Vanwege het online smaakverbod mogen wij per 1 juli 2023 geen hookah crème meer verkopen in onze webshop aan klanten woonachtig in Nederland. Als het afleveradres in België of een ander EU land gelegen is, kun je dit product nog gewoon bestellen.Enorme rookwolken knallen zónder nicotine en teer, maar mét behoud van een lekkere, volle smaak? Met de nicotinevrije pasta varianten van Hookah Squeeze komt deze wens helemaal in vervulling! Kies je smaak, smeer de crème in een vortex of phunnel bowl en geniet met volle teugen van een heerlijke shisha sessie met sappige, witte stoomwolken boordevol smaak!


Hookah Squeeze zorgde een aantal jaren geleden voor een ware smoke-revolutie in de shisha wereld! De Zuid-Duitse fabrikant bracht met Squeeze het eerste pasta-vormige rookproduct op de markt met een vergelijkbare rookervaring als tabak. En het moet gezegd... de handgemaakte crème varianten zijn stuk voor stuk een waar genot voor neus, mond en tong en zijn vooral voor de "niet-rokers" wellicht het beste alternatief voor waterpijp tabak.


Naast de overheerlijke smaak blinkt Hookah Squeeze tevens uit in een enorme stoomproductie en brengt daarmee precies waar iedere shisha fanaat naar op zoek is; een sublieme combi van smaak en rook! De pasta is overigens ook perfect te combineren met tabak. Take it easy, smoke some Squeezy....

Hookah Squeeze - Blueberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Blueberry - Overheerlijk, blauwe bessen smaakfestijn! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vern..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cherry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cherry - Lekkere kersenmelange! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt,..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Cooling
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Cooling - Ice, ice baby! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, zoals ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Green Apple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Green Apple - Zacht-zoete appelpasta! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Kiwi
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Kiwi - Kiwi, kiwi, kiwi, kiwi, kiwi! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Lychee
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Lychee - Overheerlijke lychee-sensatie! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende produ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mango
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mango - Zacht-zoet mangogenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende product komt, ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Mintberry
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Mintberry - Wilde bessen met een vleug freshness! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuw..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - Pineapple
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze Pineapple - Zacht-zoet, super smaakvol ananasgenot! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernie..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Hookah Squeeze - White Grape
Nieuw
Type: 25 gram
Hookah Squeeze White Grape - Heerlijk sappige druivensmaak! Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een nicotinevrij alternatief voor reguliere shisha tabak. Dit vernieuwende ..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10