Menu
Your Cart

Diamonds Smoke

Vanwege het online smaakverbod mogen wij per 1 juli 2023 geen steam stones meer verkopen in onze webshop aan klanten woonachtig in Nederland. Als het afleveradres in België of een ander EU land gelegen is, kun je de stones nog gewoon bestellen.


Diamonds Smoke steam stones zijn de eerste stoomsteentjes op basis van een speciaal gepatenteerd recept dat de rookervaring véél intenser en langer van duur maakt!


De vloeistof die in de stones verwerkt zit, heeft een veel dikkere samenstelling dan normaal, waardoor de smaak veel sterker wordt overgebracht op je tong. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het smaak-sap langer behouden blijft in je tabakskop en niet zo gemakkelijk kan wegsijpelen via de gaten in je tabakskop. Het resultaat hiervan is dat je veel langer kunt genieten van een volle, intense smaak gedurende je sessie in vergelijking met andere steam stones die al langer op de markt te krijgen zijn.


Tel hierbij op dat de smaakopties die Diamond Smoke op de markt heeft gebracht super populair zijn en je hebt met dit product een zeer geslaagde nicotine-vrije optie in handen die het roken van waterpijp tabak zo goed mogelijk benaderd. Wil jij graag kwalitatief waterpijp roken, maar dan het liefste op de minst ongezonde manier? Dan zijn de steam stones van Diamonds Smoke de perfecte oplossing!

Er zijn geen producten in deze categorie.