Menu
Your Cart

Hookain Intensify

Vanwege het online smaakverbod mogen wij per 1 juli 2023 geen steam stones meer verkopen in onze webshop aan klanten woonachtig in Nederland. Als het afleveradres in België of een ander EU land gelegen is, kun je de stones nog gewoon bestellen.


Één van de populairste tabaksfabrikanten uit Duitsland heeft nu ook zijn overheerlijke smaken beschikbaar gesteld in de vorm van nicotine-vrije steam stonesHookain staat als tabaksproducent bekend om zijn zeer smakelijke smaakcombi's waarbij verschillende, spannende smaakcomponenten worden omgetoverd tot een zeer geslaagd en uniek geheel!


Ben jij al bekend met de opwindende smaakjes van Hookain, dan is het nu dus ook mogelijk te genieten van deze top aroma's op een minder ongezonde manier. Het dampen van de Intensify steentjes geeft een soortgelijke, intense smaakervaring als met de tabaksvariant, terwijl de wolken die er vanaf komen eerder meer dan minder zijn! Ken je Hookain nog niet, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de fantastische recepten van de hand van de Duitse chefkoks!


Wil jij graag genieten van een waterpijpervaring op zijn best, maar wil je dit het liefste doen zonder schadelijke stoffen als nicotine en teer binnen te krijgen? Check dan nu onderstaande smaakmixen van de Hookain Intensify stones en geniet met volle teugen van een sensationele dampsessie!

Er zijn geen producten in deze categorie.