Menu
Your Cart

Paradise

Geniet nu van top kwaliteit steam stones van eigen bodem! De steentjes van Paradise worden geproduceerd in Nederland en kenmerken zich door zeer geslaagde, unieke mix-smaken die even lekker zijn als de hoeveelheid rook die er vanaf komt; mega! 


Waterpijp roken is nu ook beschikbaar voor diegenen onder ons die liever geen tabak willen roken en op zoek zijn naar een alternatief zónder nicotine, teer en andere schadelijke tabaksstoffen! Met de Paradise Steam Stones is het nu mogelijk om op een gezondere manier waterpijp te roken, terwijl je toch geniet van een intense, volle smaak en kwalitatief hoogwaardige rookervaring!


Hieronder vind je de verschillende, spannende smaken Paradise stones die wij aanbieden. Elk type heeft zijn unieke, eigen smaakpatroon, dus probeer ze nu allemaal uit en vindt snel de ultieme smaakmelange zónder nicotine!

Type: 120 gram
Paradise Amazing - Dikke, frisse perzik wolken! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de sma..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Amigo - Overheerlijke smaak van blauwe bessen! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt va..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Paradise Stones - Amore Mio
-7 % Out Of Stock
Type: 120 gram
Paradise Amore Mio - Spectaculaire mix van ananas, banaan en menthol! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Blue Magic - Overheerlijke smaak van blauwe bessen en menthol! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Breeze - Heerlijk frisse mint steentjes! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de s..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Bumble B - Spectaculaire mix van bessen, passie en menthol! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Climax - Voor de watermeloen liefhebbers! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Dum Gum - Verfrissende kauwgum mint voor een sportlife feeling! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Grappy - Overheerlijke duivensmaak! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de smaak ..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Love 99 - Love 66 maar dan zonder nicotine! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van d..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Magic Night - Sensationele smaakmix voor een magische avond! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Type: 120 gram
Paradise Miracle Blast - Exotische Mango Mix! Het Nederlandse Paradise verrijkt de waterpijpwereld met unieke smaakmixen zónder teer en nicotine! Veel gebruikt in shishalounges worden de steam stones van dit merk geroemd om hun smaakkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de smaak..
€6,95 €7,50
Excl. BTW:€5,74
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17