Menu
Your Cart

SteamshoX

SteamshoX

SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan het roken van waterpijp tabak, met als uitzondering dat er géén schadelijke stoffen zoals nicotine en teer in de SteamshoX aanwezig zijn.


De damp die van de steentjes afkomt is, mede dankzij bovengenoemde innovatie, heerlijk intens en rijk van smaak en daarmee vergelijkbaar met de smaak van reguliere shisha tabak. Vergis je daarnaast niet in de hoeveelheid damp die van de steentjes afkomt; deze is minimaal gelijk aan de rook die van echte tabak afkomt, want dikke, volle, witte dampwolken zijn eerder regel dan uitzondering! Tot slot staan de stones garant voor een extra lange rooksessie, zodat jij optimaal kunt genieten van een lekker relaxte shisha ervaring zonder schadelijke tabaksstoffen.


Wil jij graag genieten van een optimale rookervaring, maar doe je dat het liefste op een nicotine- en teervrije manier? Laat je dan nu verrassen door een van de spannende smaken van SteamshoX en ervaar een kwalitatieve rookbeleving met dit innovatieve product!

SteamshoX Acai Berry
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Acai Berry - Overheerlijke, "superfood" dampervaring! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Green Fruitmix
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Green Fruitmix - Klassieke groene appel met kiwi! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan het..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
SteamshoX Tangerine Mint
Out Of Stock
Type: 70 gram
SteamshoX Tangerine Mint - Verfrissende tango van mandarijn en munt! SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identie..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3