Shisha-Turbine NEXT - Black

Shisha-Turbine NEXT - De snelste elektrische kolenverhitter ter wereld!

Ben jij het zat om altijd maar dik 10 minuten te moeten wachten totdat je waterpijp kooltjes heet genoeg zijn voor gebruik? Maak dan nu kennis met de Shisha-Turbine NEXT; de snelste kolenbrander die er in shishaland verkrijgbaar is!

Deze strak uitgevoerde machine heeft onder de verhittingsspiraal een speciale turbine ingebouwd die ervoor zorgt dat de warme lucht als het ware om de kooltjes wordt heengestuwd. Hierdoor zijn deze supersnel klaar voor gebruik, wel 2x zo snel als met een reguliere kolenverhitter! Buiten deze supersonische snelheid heeft de shisha turbine nog meer grote voordelen ten opzichte van zijn soortgenoten. Zo is de verwarmingsspiraal speciaal ontwikkeld voor deze verhittingsmachine en gemaakt van edelstaal. Het grote voordeel hiervan is dat de spiraal zeer duurzaam is en veel langer goed blijft dan dat je van andere kolenverhitters gewend bent. Ook is het voldoende om de kooltjes slechts eenmalig te draaien tijdens het verhittingsproces door de warme luchtstroom die de turbine veroorzaakt. De behuizing raakt tot slot, mede door het doordachte design en het gebruik van kwalitatieve materialen, niet oververhit waardoor de turbine geen gevaar vormt voor jouw blote handjes. Dat het design er overall gezien ook nog eens retestrak uitziet, maakt de Shisha-Turbine bovendien ook nog eens een echte aanwinst voor je hookah setup, in tegenstelling tot de tot nu toe bekende kolenverhitters die je het liefst zo snel mogelijk weer wegmoffelt in een van de keukenkastjes!

De standaard verhittingstijd van de Shisha-Turbine NEXT ligt, afhankelijk van de gebruikte kolen, rond de 5 minuten bij eenmalig draaien van de kooltjes. Is dit voor jou nog niet gemakkelijk en snel genoeg, dan heb je de keus om als optie de Shisha-Turbine Booster toe te voegen aan deze fantastische tool. Beiden gecombineerd wordt de opwarmtijd nóg een tikkeltje sneller zónder dat je de kooltjes überhaupt nog hoeft om te draaien. Zo ben je binnen no time klaar om de dikste rookwolken te knallen! Let wel dus even op dat de booster niet standaard bij het pakket zit inbegrepen.

Ben jij op zoek naar de snelste elektrische kolenverhiter ter wereld? Eentje die zeer solide in elkaar zit en ook visueel het aanzien meer dan waard is? Voeg dan nu deze supersonische Shisha-Turbine NEXT toe aan jouw waterpijp uitrusting en ervaar de voordelen van deze innovatieve machine!

Extra Info
Aantal warmtestanden1
KleurZwart - rood
Lengte snoer100 cm
Opwarmtijd+/- 5 min

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Shisha-Turbine NEXT - Black

  • Model: Black - red
  • Hookies: 188
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €94,95
  • Excl. BTW: €78,47
  • Prijs in hookies: 9495