Sale Out Of Stock Skull Terror

Hookah Concept Skull Terror - Superstrak, compact, edelstaal; top smoke!

Nu verkrijgbaar bij Hookaholic... de spectaculaire Skull Terror van de Franse fabrikant Hookah Concept! Deze compacte, edelstalen shisha is super hot en combineert een compact, edelstalen design met de perfecte afmetingen om enorme rookwolken te genereren. Door de aanwezigheid van een geïntegreerde molasse-adapter in de stang is het tevens mogelijk de waterpijp uit te rusten met de gevaarlijke "Skull" molassevanger!

De Skull Terror van Hookah Concept is super populair in thuisland Frankrijk en dat is niet voor niets! Het moderne, chroomkleurig-transparante design is uiterst sensationeel en opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De naar onder breed uiteenlopende, transparante, glazen vaas is relatief compact, daarom handig in gebruik en dus perfect geschikt voor thuis. De vaas is ontworpen met een uitsparing in de bodem zodat deze naar wens uitgerust kan worden met een flitsende LED unit. De fraai gevormde stang die middels een 100% rookdichte draaiverbinding erbovenop gemonteerd wordt, is gemaakt van edelstaal en daarmee supersterk en goed voor jarenlang rookplezier. Naast het strakke, wit gekleurde "Skull" logo op de stangbasis, is deze eveneens voorzien van drie slangopeningen met bijgeleverde adapters, waardoor de shisha gerookt kan worden met maximaal drie slangen tegelijk. Een geïntegreerde slijpstuk-verbinding (maat 18.8) maakt de hookah daarnaast geschikt om uit te breiden met een molassevanger naar keuze voor nog meer kijkgenot en een all-in shisha experience. Tot slot wordt deze compacte, maar gevaarlijke beauty afgemaakt met een extra stevige, glazen kolenschaal waarop het hippe Skull logo, dit keer in zwarte kleur, zichtbaar is.

Het eindresultaat van bovenstaande onderdelen tezamen is een adembenemende hookah die zonder tabakskop ongeveer 55 cm meet. Het middelgrote formaat maakt deze nargile gemakkelijk te reinigen en zeer mobiel. Vergis je echter niet; qua rookcapaciteiten en looks is dit rookkanon een ware gigant die garant staat voor een 100% professionele shisha ervaring!

Wil jij een absolute top shisha kopen, voorzien van handig formaat, een uiterlijk om van te smullen en eentje die naast een super soepele rookervaring garant staat voor dikke, sappige rookwolken vol van smaak? De Hookah Concept Skull Terror voldoet aan al deze eisen en nog een paar meer!

De Hookah Concept Skull Terror waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooie, transparante vaas met LED uitsparing (LED niet meegeleverd)
 • Schacht van roestvrij edelstaal met geïntegreerde slijpstuk-verbinding
 • 3 slangadapters
 • Dompelbuis
 • Glazen kolenschaal met Skull logo
 • Tabakskop rubbertje

Let op: De Hookah Concept Skull Terror wordt geleverd zónder slang en tabakskop!

   Waterpijp info
   Waterpijp merkHookah Skull
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 55 cm
   Slangaansluitingen3
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeOpen
   DiffuserNee
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Skull Terror

   • Model: Terror
   • Hookies: 99
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €139,00
   • €99,95
   • Excl. BTW: €82,60
   • Prijs in hookies: 9995

   Beschikbare opties: