Out Of Stock SteamshoX Strawberry Milkshake

SteamshoX Strawberry Milkshake - Zachte, zoete, romige dampwolken!

SteamshoX stones zijn de nieuwste en beste steam stones die er op de markt te vinden zijn! Door de innovatieve TastePLUS technologie is de rookervaring die de steentjes voorschotelen vrijwel identiek aan het roken van waterpijp tabak, met als uitzondering dat er géén schadelijke stoffen zoals nicotine en teer in de SteamshoX aanwezig zijn.

De damp die van de steentjes afkomt is, mede dankzij bovengenoemde innovatie, heerlijk intens en rijk van smaak en daarmee vergelijkbaar met de smaak van reguliere shisha tabak. Vergis je daarnaast niet in de hoeveelheid damp die van de steentjes afkomt; deze is minimaal gelijk aan de rook die van echte tabak afkomt, want dikke, volle, witte dampwolken zijn eerder regel dan uitzondering! Tot slot staan de stones garant voor een extra lange rooksessie, zodat jij optimaal kunt genieten van een lekker relaxte shisha ervaring zonder schadelijke tabaksstoffen.

SteamshoX Strawberry Milkshake schotelt een heerlijk romige aardbeien milkshake voor die garant staat voor een waar smaakfestijn! De smaak van sappige, vers geplukte, zoete aardbei wordt afgerond door een vleug zachte room en levert zo een combi op die even geslaagd als smaakvol is! Laat je verleiden door deze aardbeienmilkshake van SteamshoX en geniet met volle teugen van volle, creamy dampwolken!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak! Roer de stones even goed door en vul vervolgens tot net onder de rand van de tabakskop.

  Herbal tabak specificatie
  MerkSteamshoX
  HerkomstDuitsland
  SmaakAardbeien milkshake
  StructuurSteentjes met vocht
  Hoeveelheid70 gram
  Hoeveelheid nicotine0 %

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  SteamshoX Strawberry Milkshake

  • Model: 70 gram
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92
  • Prijs in hookies: 595