Tabakskop "Chimney" Samaya

Chimney Samaya Tabakskop - Shisha roken zonder folie!

De Chimney Samaya tabakskop heeft een vernieuwend design waarmee het nu mogelijk is je waterpijp te roken zonder aluminium folie! Hij dankt zijn naam aan de aanwezigheid van de mini schoorsteen, die zorgt voor een optimale heat management!

Het geavanceerde design van de Chimney tabakskop bestaat in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem.

Één van de voordelen van de Chimney tabakskop is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Enige nadeel eigenlijk van de Chimney bowl is de ongeglazuurde tabakskop. Het is belangrijk deze, na iedere sessie, goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De Chimney tabakskop is te gebruiken op vrijwel iedere hookah!

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze Chimney Samaya tabakskop en ervaar de voordelen van dit vernieuwende product!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tabakskop "Chimney" Samaya

  • Model: Samaya
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495

Beschikbare opties: