Out Of Stock Kaya "The Block"

The Block - Stijlvol heat management!

Kaya's "The Block" is een ideale toevoeging aan je tabakskop die ervoor zorgt dat het nu mogelijk is om op een simpele manier de hitte die aan de tabak wordt afgegeven te reguleren. Met deze heat management tool wordt waterpijp roken nog eenvoudiger en geniet je nog langer en relaxter van de enorme rookwolken die jouw favoriete shisha produceert! Daarnaast is The Block super stijlvol te noemen, waardoor hij op het gebied van looks, wat ons betreft, zeker een streepje voor heeft op soortgenoten Ignis en SmokeBox!

Met The Block wordt zowel de voorbereiding, als het waterpijp roken zelf, een stuk gemakkelijker! De tool is in feite een soort van bakje waar je de hete kooltjes in plaatst en direct bovenop de tabakskop zet. Met het regelbare dekseltje kun je zelf bepalen hoe open of dicht je de bovenkant van de The Block wilt hebben en in welke mate jouw tabak of steam stones worden verhit! Wil je meer hitte, voor bijvoorbeeld nog grotere rookwolken, doe je het dekseltje dichter. Wil je minder hitte, omdat bijvoorbeeld de smaak te sterk is, zet je het dekseltje meer open. Heat management was nog nooit zo simpel!

Buiten dat je met The Block precies de juiste hoeveelheid warmte kan regelen om jouw waterpijp optimaal te laten presteren, heeft deze superhandige tool nog veel meer voordelen! Ten eerste is het gestuntel met aluminium folie verleden tijd! Met The Block heb je géén aluminium folie meer nodig om te genieten van een perfecte waterpijp sessie! Ten tweede kun jij nu met dezelfde hoeveelheid waterpijp kooltjes véél langer doen! Doordat de warmte door The Block beter behouden blijft, zullen jouw kooltjes minder snel opbranden en kun je dus langer shisha roken met dezelfde hoeveelheid kooltjes! Ten derde is het met deze gadget niet meer nodig om de kooltjes om de zoveel tijd om te draaien en te verplaatsen. Deze revolutionaire tool zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt afgegeven, waardoor het draaien en verplaatsen van de kooltjes niet meer hoeft! Jouw waterpijp sessie wordt dus nog gemakkelijker en relaxter dan voorheen! Last but not least, voorkomt de gesloten bodem van The Block dat de as van de kooltjes in de tabakskop terecht kan komen. Dit betekent schonere tabak en dus een veel zuiverdere smaaksensatie dan voorheen!

Met behulp van The Block wordt het roken van een waterpijp een nog groter genot dan voorheen! Wil jij gegarandeerd zijn van een optimale rookervaring, met nog grotere rookwolken, nog meer gemak en een superzuivere smaakbeleving? Voeg dan The Block toe aan jouw shisha uitrusting en til de prestaties van je waterpijp naar een nog hoger niveau!

Alle voordelen op een rijtje:

 • Perfecte hitte regeling -> nog grotere rookwolken
 • Waterpijp klaarmaken gaat gemakkelijk en snel - géén aluminium folie meer nodig
 • Langere sessie met dezelfde hoeveelheid kooltjes
 • Kooltjes omdraaien/verplaatsen niet meer nodig
 • Géén as in tabakskop -> super zuivere smaakbeleving
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Super stijlvolle looks

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaya "The Block"

  • Model: Chroom - wit handvat
  • Hookies: 29
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75
  • Prijs in hookies: 2995