Menu
Your Cart

Three Kings - 40 mm doos

Three Kings - 40 mm doos
Out Of Stock
Three Kings - 40 mm doos
€14,95
Excl. BTW: €12,36
Prijs in spaarpunten: 1495
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 14
  • Model: 100 kooltjes

Three Kings Quick Light Kooltjes - Top kwaliteit van eigen bodem!

Wil jij relaxed je waterpijp roken en niet te lang bezig zijn met de voorbereiding ervan? Gebruik dan nu deze Three Kings Quick Light waterpijp kooltjes en je kunt meteen starten met het produceren van dikke, witte rookwolken!

Three Kings levert een kwaliteitsproduct op het gebied van de zogenaamde Quick Light ofwel Easy Light shisha kooltjes. De waterpijp kooltjes staan bekend om hun snelle ontvlambaarheid, lange rookduur en zeer geringe as productie! Hoofdbestanddeel van de kooltjes is steenkool afkomstig uit onze eigen Zuid Limburgse mijnen. Door chemische toevoegingen zijn de kooltjes zeer snel op temperatuur en stellen ze jou in staat meteen te beginnen met een super smakelijke rooksessie!

Één doos Three Kings bestaat uit 10 rollen Three Kings kooltjes, die weer per rol 10 ronde kooltjes bevatten met een doorsnede van 40 mm. Dat zijn dus in totaal 100 Three Kings 40 mm kooltjes! Het grotere formaat, vergeleken met de ook bij ons verkrijgbare 33 mm versie, zorgt ervoor dat je maar één kooltje nodig hebt voor een sessie van gemiddeld 45 minuten


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes na aansteken even te laten "uitflikkeren". Als de kooltjes helemaal rood gloeiend zijn, zijn ze klaar voor gebruik.

Kool specificatie
Merk Three Kings
Herkomst Nederland
Type Quick Light kolen
Brandtijd +/- 60 min
Gewicht +/- 1 kg
Aantal 100 stuks
Dimensies 40 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed