Menu
Your Cart

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 14 mei gesloten. Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei zijn wij beperkt geopend en bereikbaar tussen 14:00 en 16:00 (bestellingen worden deze dagen zoals gewoonlijk verwerkt en verstuurd). Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten; bestellingen geplaatst na donderdag 16:00 worden op maandag 23 mei verstuurd.


We will be closed on Saturday May 14 due to holiday. From Monday May 16 until Thursday May 19 we are open to a limited extend and can be reached between 14:00 and 16:00 (orders will be processed and shipped as usual on these days). We are closed on Friday May 20; orders placed after Thursday 16:00 will be shipped on Monday May 23.

Toaster Kolenverhitter

Toaster Kolenverhitter
New
Toaster Kolenverhitter
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 38
  • Model: Mini - 450 Watt

Toaster Kolenverhitter Mini - Supersnel kolen verhitten door innovatieve broodrooster vorm!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo snel als met de Toaster kookplaat! Deze kolenverhitter in de vorm van een broodrooster zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De Toaster heeft een vermogen van 450 Watt en is zo ontworpen dat jouw kooltjes van maar liefst 3 kanten verhit worden! Dit komt door de unieke vorm van de warmtespiraal die zich als het ware om de kooltjes heenbuigt, waardoor deze niet alleen van onderen verhit worden, zoals dit bij reguliere kolenverhitters het geval is, maar ook aan 2 extra zijkanten. Hierdoor zijn de kooltjes een stuk sneller klaar voor de start, wat betekent dat jij sneller kunt genieten van je waterpijp sessie! Door het compacte formaat is deze kolenverhitter daarnaast ideaal om thuis te gebruiken. Door middel van de ongeveer 150 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen in de broodroosterachtige gleuf, waar zich een metalen rooster bevindt die voorkomt dat de kooltjes in direct contact met de verwarmingsspiraal staan. Dit voorkomt op den duur aantasting van de spiraal, waardoor jij uiteindelijk een stuk langer kunt genieten van deze innovatie, "broodrooster" kolenverhitter. Een extra voordeel van het design is dat de kooltjes lekker veilig in de gleuf liggen en er dus geen gevaar ontstaat dat deze van de Toaster afrollen met alle negatieve gevolgen vandien. De Toaster Mini biedt tot slot plaats aan maximaal 3 kooltjes tegelijk (max. 26 x 26 x 26 mm). Van de zogenaamde 27er en 28er kooltjes passen er maximaal 2 stuks tegelijk in de verhitter.

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? En wil je lekker snel kunnen genieten van je waterpijp sessie, zonder te moeten wachten totdat de kooltjes eindelijk klaar zijn? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak zoals dit alleen kan bij het roken met kokoskooltjes? Voeg dan nu deze Toaster kolenverhitter toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze vernieuwende machine!

Extra Info
Aantal warmtestanden 1
Kleur Zwart
Lengte snoer 150 cm
Opwarmtijd +/- 7 min
Vermogen 450 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed