Out Of Stock True Cloudz EMP

True Cloudz EMP - Zoetromige blend van limoen en passievrucht!

Het Duitse True Cloudz is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van hookah crème, een innovatieve vorm van herbal tabak. Dit vernieuwende product komt, zoals de naam al zegt, in de vorm van een crème-achtige pasta, doordrenkt met overheerlijke smaakversterkers, die garant staat voor langdurige, smaakvolle rooksessies! Het grote pluspunt van het roken van deze waterpijp pasta is dat deze, in tegenstelling tot tabak, géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevat. True Cloudz heeft daarnaast een patent op extra kolossale stoomwolken, die zelfs de rookproductie van reguliere tabak dik overtreft!

Naast het roken van True Cloudz in pure vorm is het voor de ware tabaksliefhebbers ook mogelijk om deze herbal pasta te mixen met reguliere waterpijp tabak. Zo krijgt jouw tabak een verrassende, extra smaaklaag en kun jij genieten van nog grotere stoom-rookwolken! Hookaholic aanrader!

Als we spreken over geslaagde smaakcombi's hoort deze True Cloudz EMP daar met stip bij! De frisse smaak van limoen wordt aangevuld met de zoete, exotische smaak van passievrucht en alsof dat nog niet genoeg is, wordt het geheel afgetopt met een flinke scheut, super smaakvolle room! Het resultaat is een origineel, fris-zoet romig smaakfeest dat de smaakpapillen op de tong laat sidderen van genot bij iedere teug! Stoomdampen waren nog nooit zo groot en lekker... llllppppp!


True Cloudz hookah crème kan het beste worden gerookt in combinatie met een phunnel tabakskop. De pasta kan worden aangebracht door deze in de gewenste hoeveelheid in de tabakskom te smeren.

Herbal tabak specificatie
MerkTrue Cloudz
HerkomstDuitsland
SmaakLimoen, Passievrucht, Room
StructuurCrème
Hoeveelheid 75 gram
Hoeveelheid nicotine0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

True Cloudz EMP

  • Model: EMP - 75 gram
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995