Tsar Alexander Mini - Clear

Tsar Alexander Mini - Compacte, edelstalen shisha met 4 slangadapters!

Met de Tsar Alexander Mini brengt fabrikant Tsar een compacte, edelstalen waterpijp op de markt die uitblinkt in bouwkwaliteit, rookvermogen en looks! Daarnaast is de Alexander Mini door zijn aantrekkelijke kostenplaatje ideaal voor de waterpijp roker die op zoek is naar een kleine waterpijp die je met maximaal 4 slangen kunt roken!

De fundering van de Tsar Alexander Mini bestaat uit een mooi gevormde, al dan niet gekleurde, transparante vaas die aan de bovenkant voorzien is van een edelstalen verbindingsstuk. Hier bovenop komt middels een kort schroefsysteem de slanke, verfijnd uitziende schacht van edelstaal, waarvan de basis voorzien is van 4 slangadapters, waarvan 1 bijbehorende slangaansluiting al bijgeleverd is. Deze slangaansluiting, die in het uiteinde van de bijgeleverde soft-touch siliconenslang wordt geplugd, kan via een super handige slijpstuk aansluiting gemakkelijk aan de pijp bevestigd worden. Aan het andere slanguiteinde komt het eveneens bijgeleverde, creatief ontworpen, aluminium mondstuk. Doordat de schacht aan de bovenzijde eveneens voorzien is van een slijpstuk aansluiting (maat 18.8) waarin de platte kolenschaal wordt gezet, is het ook mogelijk om naar wens een molassevanger toe te voegen aan de Alexander Mini. Tot slot maakt een zwarte, geglazuurde, phunnel tabakskop het pretpakket helemaal compleet. Het eindresultaat van alle onderdelen tezamen ziet er overigens perfect uit; qua proporties, ontwerp en uitstraling heeft deze ongeveer 32 cm hoge (zonder tabakskop), kleine beauty alles wat je zoekt! Het compacte formaat maakt de Alex mini daarnaast dé ideale hookah om mee te nemen op reis of gewoon naar je vrienden.

Zoals reeds kort aangehaald, zijn ook de rookkwaliteiten van de Tsar Alexander Mini spectaculair te noemen! Door de gekozen binnenafmetingen is de airflow die de shisha voortbrengt heerlijk soepel, terwijl de smaak van de tabak door het gebruikte materiaal perfect behouden blijft in de rook. Rook is er trouwens in overvloed; deze Tsar knalt rookwolken als een ware stoomlocomotief! Doordat de pijp is uitgerust met een gesloten kamer is het uitblazen van oude rook uit de vaas een fluitje van een cent. Je bent hierdoor altijd verzekerd van vers aangezogen smaak, ideaal mocht de tabak per ongeluk een beetje verbrand zijn of als je een paar minuutjes geen hijs genomen hebt! De diffuser die zich aan de onderkant van de dompelbuis bevindt, is afschroefbaar; je kunt dus zelf bepalen of je deze wilt toepassen of niet. Houd je van het kenmerkende shisha borrelgeluid, dan haal je de diffuser eraf. Wil je liever een iets soepelere airflow en stillere rookervaring, dan doe je de diffuser erop.

Wil jij een edelstalen waterpijp kopen, die lekker compact is, mooi op tafel staat en een garantie is voor talrijke, kwalitatieve smoke-sessies en shisha genot? Voor een zeer betaalbare prijs haal je met deze Tsar Alexander Mini dé ideale pijp in huis en ben je helemaal ready voor giga rookwolken boordevol smaak!

De Tsar Alexander Mini waterpijp wordt geleverd met:

 • Elegant vormgegeven vaas
 • Edelstalen schacht met molassevanger aansluiting (maat 18.8)
 • 4 slangadapters
 • 1 slangaansluiting
 • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
 • Platte kolenschaal
 • Phunnel tabakskop (geschikt voor gebruik met HMD)
 • 1 soft-touch siliconen slang
 • 1 aluminium Mondstuk
 • Bijbehorende rubbers
  Waterpijp info
  Waterpijp merkTsar
  Materiaal schachtEdelstaal V2A
  Lengte+/- 35 cm
  Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 4)
  Aantal bijgeleverde slangen1
  Type slangSiliconenslang
  Type tabakskopPhunnel
  Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
  Kamer typeGesloten
  DiffuserJa, afschroefbaar
  Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
  Kleur vaasTransparant

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Tsar Alexander Mini - Clear

  • Model: Clear
  • Hookies: 198
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €99,95
  • Excl. BTW: €82,60
  • Prijs in hookies: 9995