Out Of Stock Union Hookah Sleek - Volt Light

Union Hookah Sleek - Fantastisch ogende shisha rookt als een kanon!

Alle remmen gaan los bij Hookaholic, want opnieuw wordt het assortiment uitgebreid met een Russische hookah van wereldklasse... de Union Hookah Sleek! Deze pijp oogt niet alleen om door een ringetje te halen, maar rookt daarnaast als een kanon, terwijl de bouwkwaliteit van zeer hoog niveau is!

De Union Hookah Sleek beschikt over een typisch Russische opbouw, waarbij schacht en vaas met elkaar verbonden zijn via een traditionele rubber-aansluiting. Het grote voordeel hiervan is dat de vaas gemakkelijk vervangen kan worden door een ander model, mocht hier behoefte aan zijn. Daarnaast is de hookah lekker snel op- en af te bouwen, waardoor het voorbereiden en opruimen van de pijp een fluitje van een cent is. De binnenkant van de schacht en dompelbuis bestaat bij de Sleek uit hoogwaardig edelstaal, waardoor de smaak van de tabak optimaal overgebracht wordt op de smaakpapillen in je mond. De edelstalen kern zorgt er ook voor dat deze Union pijp heel lang meegaat en garant staat voor talrijke rooksessies vol genot. De buitenkant van de schacht is bij iedere Sleek variant voorzien van een unieke afwerking, die de pijp visueel onderscheidt van zijn soortgenoten. De schachtbasis bestaat uit hard, kwalitatief kunststof, en heeft een unieke, moderne vorm die naar boven toe steeds breder naar buiten toe loopt. Deze is voorzien van één slangaansluiting, die op handige wijze rechtstreeks erin geplugd wordt, en een geïntegreerd ventiel, waardoor oude rook naar buiten geblazen kan worden. De edelstalen dompelbuis is relatief smal, waardoor de rookervaring een beetje traditioneel aandoet, met een tikkeltje weerstand en daardoor een extra intense smaakbeleving. Aan de bovenkant wordt de Sleek afgesloten door een mooie, edelstalen kolenschaal met Union logo en een strak gevormde edelstalen tabakskopadapter.

De Union Hookah Sleek wordt geleverd met een mooie, druppelvormige, transparante vaas, die qua design perfect op de rest van de pijp aansluit. Eveneens wordt er een spectaculair mondstuk bijgeleverd dat qua design overeenkomt met de afwerking van de schacht. Het totaalplaatje dat hieruit resulteert is visueel fantastisch, terwijl de geboden rookervaring helemaal meegaat in het hoge niveau! De hookah is ongeveer 55 cm hoog en heeft daarmee een middelgroot formaat, wat erg handig is in gebruik en ideaal om op tafel te zetten en bewonderen.

Deze Volt Light variant mag tot slot met recht een van de mooiste typen genoemd worden die de Union Hookah Sleek lijn heeft voorgebracht. De buitenkant van de schacht bestaat uit licht gekleurd hout, waarin de nerven duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast is er een donker bliksemschichten patroon gelaserd in het ontwerp waardoor de shisha een extreem aantrekkelijk uiterlijk heeft. Het bijgeleverde mondstuk is gezegend met dezelfde, fantastische look en maakt het design helemaal compleet. Met deze pijp in je bezit, ben je naast een grandioze rookervaring dus eveneens verzekerd van "eye candy" in het kwadraat!

Wil jij graag een unieke shisha kopen die naast een fantastische rookervaring, oerdegelijke bouw en een handig formaat er ook nog eens betoverend uitziet?! Dan ben je bij de Union Hookah Sleek Volt Light aan het goede adres én verzekerd van een Russische rookervaring van de hoogste orde!

De Union Hookah Sleek Volt Light waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Kunststof schachtbasis met geïntegreerd ventiel
 • Edelstalen binnenschacht
 • Edelstalen dompelbuis
 • 1 slangadapter/-aansluiting (plug)
 • Houten buitenschacht met "Volt" patroon
 • Edelstalen kolenschaal
 • Edelstalen tabakskopadapter
 • Spectaculair houten mondstuk met "Volt" patroon

Relevante data vaas:

 • Diamater hals vaas: +/- 4,5 cm
 • Hoogte vaas: +/- 27,5 cm


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER SLANG EN TABAKSKOP

MADE IN RUSSIA

   Waterpijp info
   Waterpijp merkUnion Hookah
   Materiaal schachtEdelstaal V2A / Kunststof / Hout
   Lengte+/- 55 cm
   Slangaansluitingen1
   Aantal bijgeleverde slangen1
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtRubber
   Kamer typeGesloten
   DiffuserNee
   Geschikt voor molassevangerNee
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Union Hookah Sleek - Volt Light

   • Model: Volt Light
   • Hookies: 229
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €229,95
   • Excl. BTW: €190,04
   • Prijs in hookies: 22995

   Beschikbare opties: