Out Of Stock VZ Copper - Mini

VZ Copper Mini - Iconische, volledig koperen, handgemaakte hookah uit Rusland!

Alle vlaggen kunnen uit, trompetgeschal, want hier is ie dan; de fantastische VZ Copper hookah is nu in de mini variant verkrijgbaar bij Hookaholic! Geroemd om zijn iconische koperen bouw, industriële uitstraling, fijne rookeigenschappen en sensationele ventiel is deze waterpijp een droom voor elke serieuze shishaliefhebber!

Gemaakt in Rusland past deze waterpijp perfect bij het industriële imago dat het grote land bij velen hier in het westen oproept. Volledig met de hand gemaakt van koperen buizen, zit de VZ Copper uiterst solide in elkaar. Verwacht geen supergelikte afwerking; de aanwezige lasnaadjes en deukjes hier en daar geven deze pijp juist het karakter dat hem speciaal en uniek maakt. Elke hookah is voorzien van een handgekerft VZ logo en uniek nummer in romeins schrift. Het spectaculaire, perfect functionerende, "locomotief-achtige" uitblaasventiel waardoor de rook naar buiten komt als je de vaas wilt leegblazen van oude rook is al even iconisch als de pijp zelf en geeft het mooie, koperen design nog meer allure. De platte schachtbasis van de pijp doet dienst als gesloten kamer en wordt via twee eveneens koperen, stijlvolle beugels superstrak vastgezet op de bijgeleverde transparante vaas. Bovenaan de schacht heb je de mogelijkheid om je slang op te hangen als je deze even niet gebruikt en als uitsmijter wordt de bovenkant van deze beauty afgesloten met een uniek gevormde koperen kolenschaal met eveneens met de hand ingekerfd VZ logo.

Er bestaat dus geen twijfel dat de VZ Copper Mini hookah één van de mooiste waterpijpen is die er wereldwijd te krijgen is! Maar, hoe zit het met de rookervaring die de waterpijp eruit perst? Nou... van persen hoef je niet te spreken, want het kost niet veel moeite om flinke, volle rookwolken te fabriceren met deze rookmachine! De gebruikte binnendoorsneden zorgen voor een lekker relaxte airflow die akelig dicht tegen perfectie aanligt. Door de onderaan de koperen dompelbuis aanwezige semi-diffuser, in de vorm van 4 insneden, is de rookervaring daarbij extra stil en nog een tikkeltje soepeler als normaal. Ook wat betreft het belangrijkste punt is deze legendarische hookah dus volledig on par; de VZ hookah is gewoon een genot om naar te kijken en om van te roken!

Naast het mooie koperen design dat de waterpijp aan de bovenkant zo speciaal maakt, wordt eer ook een mooi gevormde, transparante vaas bijgeleverd van extra dik glas die perfect past bij de rest van het ontwerp. Deze is overigens ideaal voor het toevoegen van kleurstof in het water. Verder zit er een mooie soft touch, mat zwarte siliconenslang inbegrepen evenals een zeer spectaculair, koperen mondstuk, dat de pijp helemaal af maakt!

Wil je graag een unieke waterpijp kopen, die er superdik uitziet en rookt als een machine? Knal deze VZ Copper Mini dan snel in je winkelmand, want met deze koperen schoonheid in je bezit wordt jouw shisha ervaring één groot, knallend feest vol genot!

De VZ Copper Mini waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Koperen schacht, schachtbasis en dompelbuis in één stuk (beugel-sluiting)
 • Semi-diffuser
 • 1 slangadapter
 • 1 spectaculair uitblaasventiel
 • Uniek gevormde koperen kolenschaal
 • Soft-touch siliconenslang
 • Koperen mondstuk

Relevante data vaas:

 • Diamater hals vaas: +/- 4,5 cm
 • Hoogte vaas: +/- 27 cm


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP

MADE IN RUSSIA

   Waterpijp info
   Waterpijp merkVZ Hookah
   Materiaal schachtKoper
   Lengte+/- 55 cm
   Slangaansluitingen1
   Aantal bijgeleverde slangen1
   Type slangSiliconenslang
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtBeugelsluiting
   Kamer typeGesloten
   DiffuserSemi, geïntegreerd
   Geschikt voor molassevangerNee
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   VZ Copper - Mini

   • Model: Mini
   • Hookies: 289
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €289,00
   • Excl. BTW: €238,84
   • Prijs in hookies: 28900

   Beschikbare opties: