Menu
Your Cart

WD Hookah G20-2 Monaco Flower

WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
WD Hookah G20-2 Monaco Flower
€139,95
Excl. BTW: €115,66
Prijs in spaarpunten: 13995
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 139
 • Model: Clear

WD Hookah G20-2 - Compacte edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas!

Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah G20-2! Deze middelgrote shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon!

WD Hookah is een relatief nieuw merk in de waterpijp wereld dat de markt aan het bestormen is met kwalitatief hoogwaardige, edelstalen waterpijpen voor zeer scherpe prijzen! De creaties van de hand van de fabrikant doen qua design en materiaalkeuze denken aan de eveneens van duitse bodem afkomstige, super exclusieve MIG Shisha's. Het moderne, metaalkleurig-transparante design is uiterst spectaculair en opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De basis van de waterpijp bestaat uit een schitterend gevormde, transparante vaas van kristalglas met mooie, geslepen accenten. Hierop komt een stijlvolle, tweedelige stang (bestaande uit base en schacht) van roestvrij edelstaal. De verschillende onderdelen worden middels een soepel en kwalitatief draaisysteem aan elkaar verbonden. Aan de bovenzijde is de stang voorzien van een zogenaamde slijpstuk verbinding, die ervoor zorgt dat het gedeelte erboven, met kolenschaal en tabakskop adapter, er slechts ingeschoven dient te worden in plaats van erop geschroefd. Zo ontstaat er op super eenvoudige wijze een innovatieve, 100% rookdichte verbinding, waarbij het tevens mogelijk is om eventueel een molassevanger (maat 18.8) te plaatsen tussen beide onderdelen.

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de G20-2 uitgerust met 1 slangadapter en bijbehorende aansluiting die eveneens middels een slijpstukverbinding (maat 18.8) met elkaar verbonden worden. De tweede slangpoort die zich in de edelstalen schachtbasis bevindt, is standaard uitgerust met een stijlvol ventiel, waardoor oude en verbrande rook gemakkelijk uitgeblazen kan worden. Naar wens is er de mogelijkheid dit ventiel te vervangen door een 2e slangadapter (niet inbegrepen), die los in onze webshop verkrijgbaar is. De shisha is verder uitgerust met een edelstalen dompelbuis en afschroefbare diffuser. Hierdoor wordt de toch al zeer spectaculaire rookgeleiding nóg soepeler, wat een rookervaring oplevert van hoog niveau. Doordat de waterpijp tevens beschikt over een gesloten kamersysteem is het uitblazen van oude of verbrande rook een fluitje van een cent. Je bent met deze WD hookah dus altijd verzekerd van heerlijk fris aangezogen rook. Tot slot waarborgt de edelstalen bouw van deze WD Hookah een optimale overdracht van de smaak van de tabak op de smaakzintuigen in de mond, waardoor je een waterpijpervaring voorgeschoteld krijgt die op alle fronten uitblinkt!

Met een totale lengte van ongeveer 45 cm (zonder tabakskop) haal je met de WD Hookah G20-2 een compacte en handige, tafelmodel shisha in huis. Qua rookcapaciteiten en looks is dit rookkanon echter een ware gigant, die garant staat voor een 100% professionele shisha ervaring! Wil jij een absolute top shisha kopen, voorzien van handig formaat, een uiterlijk om van te dromen en dat alles voor een heel erg aantrekkelijke prijs? De WD Hookah G20-2 voldoet aan al deze criteria en brengt jou binnen no time naar shisha paradise!

De WD Hookah G20-2 waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi gevormde vaas van helder kristalglas
 • Dompelbuis
 • Afschroefbare diffuser
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting
 • ventiel
 • Schacht van roestvrij edelstaal
 • Base van roestvrij edelstaal
 • Kolenschaal met WD Hookah logo

Let op: De WD Hookah G20-2 wordt geleverd zónder slang en tabakskop!

Waterpijp info
Waterpijp merk WD Hookah
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 45 cm
Slangaansluitingen 1 (uitbreidbaar tot 2)
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, afschroefbaar
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed