WD Hookah V1.0 A1 - Clear

WD Hookah V1.0 A1 - Mini edelstaal shisha met mooi gevormde vaas van kristalglas!

Exclusief in de Benelux verkrijgbaar bij Hookaholic... de WD Hookah V1.0 A1! Deze kleine shisha van Duitse makelij heeft een superstrak, modern, edelstalen design en rookt als een kanon!

WD Hookah is een relatief nieuw merk in de waterpijp wereld dat de markt aan het bestormen is met kwalitatief hoogwaardige, edelstalen waterpijpen voor zeer scherpe prijzen! De creaties van de hand van de fabrikant doen qua design en materiaalkeuze denken aan de eveneens van duitse bodem afkomstige, super exclusieve MIG Shisha's. Het moderne, metaalkleurig-transparante design is uiterst spectaculair en opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De basis van de waterpijp bestaat uit een schitterend gevormde, transparante vaas van kristalglas. Hierop komt een stijlvolle, tweedelige stang (bestaande uit base en schacht) van roestvrij edelstaal. De verschillende onderdelen worden middels een soepel en kwalitatief draaisysteem aan elkaar verbonden. Aan de bovenzijde is de stang voorzien van een zogenaamde slijpstuk verbinding, die ervoor zorgt dat het gedeelte erboven, met kolenschaal en tabakskop adapter, er slechts ingeschoven dient te worden in plaats van erop geschroefd. Zo ontstaat er op super eenvoudige wijze een innovatieve, 100% rookdichte verbinding, waarbij het tevens mogelijk is om eventueel een molassevanger (maat 18.8) te plaatsen tussen beide onderdelen.

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de V1.0 A1 uitgerust met 2 slangadapters en bijbehorende aansluitingen die eveneens middels een slijpstukverbinding (maat 18.8) met elkaar verbonden worden. De waterpijp is dus startklaar om te roken met maximaal 2 slangen tegelijk! Natuurlijk is het door de aanwezigheid van 2 ventielkogels ook gewoon mogelijk deze waterpijp te roken met slechts 1 slang. De shisha is verder uitgerust met een edelstalen dompelbuis en afschroefbare diffuser. Hierdoor wordt de toch al zeer spectaculaire rookgeleiding nóg soepeler, wat een rookervaring oplevert van hoog niveau. Doordat de waterpijp tevens beschikt over een gesloten kamersysteem is het uitblazen van oude of verbrande rook een fluitje van een cent. Je bent met deze WD hookah dus altijd verzekerd van heerlijk fris aangezogen rook. Tot slot waarborgt de edelstalen bouw van deze WD Hookah een optimale overdracht van de smaak van de tabak op de smaakzintuigen in de mond, waardoor je een waterpijpervaring voorgeschoteld krijgt die op alle fronten uitblinkt!

Met een totale lengte van 37 cm (zonder tabakskop) haal je met de WD Hookah V1.0 A1 een kleine, handige, tafelmodel shisha in huis, die door zijn compactheid uitermate geschikt is om overal naar toe mee te nemen. Qua rookcapaciteiten en looks is dit rookkanon echter een ware gigant, die garant staat voor een 100% professionele shisha ervaring! Wil jij een absolute top shisha kopen, voorzien van handig formaat, een uiterlijk om van te dromen en dat alles voor een heel erg aantrekkelijke prijs? De WD Hookah V1.0 A1 voldoet aan al deze criteria en brengt jou binnen no time naar shisha paradise!

De WD Hookah V1.0 A1 waterpijp wordt geleverd met:

 • Mooi gevormde vaas van helder kristalglas
 • Dompelbuis
 • Afschroefbare diffuser
 • 2 slangadapters
 • 2 slangaansluitingen
 • Schacht van roestvrij edelstaal
 • Base van roestvrij edelstaal
 • Kolenschaal met WD Hookah logo

Let op: De WD Hookah V1.0 A1 wordt geleverd zónder slang en tabakskop!

   Waterpijp info
   Waterpijp merkWD Hookah
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 35 cm
   Slangaansluitingen2
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   WD Hookah V1.0 A1 - Clear

   • Model: Clear
   • Hookies: 99
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €99,95
   • Excl. BTW: €82,60
   • Prijs in hookies: 9995

   Beschikbare opties: