Menu
Your Cart

Al Fakher - 33 mm doos

Al Fakher - 33 mm doos
Al Fakher - 33 mm doos
€6,95
Excl. BTW: €5,74
Prijs in spaarpunten: 595
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 5
  • Type: 1 doos - 100 kooltjes

Al Fakher Quick Light Kooltjes - Supersnel shisha roken!

Wil jij relaxed je waterpijp roken en niet te lang bezig zijn met de voorbereiding ervan? Gebruik dan nu deze Al Fakher Quick Light waterpijp kooltjes en je kunt meteen starten met het produceren van dikke, witte rookwolken!

Al Fakher levert een kwaliteitsproduct op het gebied van de zogenaamde Quick Light ofwel Easy Light shisha kooltjes. De waterpijp kooltjes staan bekend om hun snelle ontvlambaarheid, lange rookduur en zeer geringe as productie! Door chemische toevoegingen zijn de kooltjes zeer snel op temperatuur en stellen ze jou in staat meteen te beginnen met een super smakelijke rooksessie!

Één doos Al Fakher Quick Light kooltjes bestaat uit 10 rollen kooltjes, die weer per rol 10 ronde kooltjes bevatten met een doorsnede van 33 mm. Dat zijn dus in totaal 100 Al Fakher 33 mm kooltjes! Dit formaat kooltje staat garant voor een rooksessie van ongeveer 40 minuten


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes na aansteken even te laten "uitflikkeren". Als de kooltjes helemaal rood gloeiend zijn, zijn ze klaar voor gebruik.

Kool specificatie
Merk Al Fakher
Herkomst Verenigde Arabische Emiraten
Type Quick Light kolen
Brandtijd +/- 45 min
Aantal 100 stuks
Dimensies 33 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed