Menu
Your Cart

One Nation - 1 kg

One Nation - 1 kg
One Nation - 1 kg
€6,95
Excl. BTW: €5,74
Prijs in spaarpunten: 695
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 12
  • Type: Boxed - 26 x 26 x 26

One Nation - Top kwaliteit natuurkooltjes voor extra lange rooksessies!

Ultiem waterpijp roken doe je met One Nation natuurkooltjes! Deze waterpijp kooltjes zijn een 100% natuurproduct en verzekeren jou van een super zuivere smaakbeleving en enorm lange rooksessies!

One Nation kooltjes zijn gemaakt van samengeperste kokosschil en bevatten geen chemicaliën, pesticiden of andere soortgelijke stoffen. Hierdoor is er sprake van een relatief "schone" rookervaring waarbij tevens de tabaksmaak niet beïnvloed wordt en je dus optimaal kunt genieten van de pure smaak van jouw favoriete tabak! De kooltjes zijn zeer efficiënt in gebruik. Ze scheiden heel weinig as af en branden tot wel 2 uur lang!

De One Nation blokjes hebben een relatief grote afmeting van 26 x 26 x 26 mm. Een 1 kg pak van deze kooltjes bevat 64 stuks en is dus, bij een gebruik van 2 á 3 kooltjes per sessie, goed voor ongeveer 20 tot 30 rooksessies.

De One Nation waterpijp kooltjes behoren kwalitatief tot de top range van de shisha kooltjes markt. Wil jij de best mogelijke prestaties uit je hookah halen? Scoor dan nu deze top kooltjes van One Nation en rook als een echte shisha baas!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
Merk One Nation
Herkomst Indonesië
Type Natuurkolen
Brandtijd +/- 120 min
Gewicht 1 kg
Aantal 64 stuks
Dimensies 26 x 26 x 26 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed