Menu
Your Cart

Shisko Cube 2.6 - 1 kg

Shisko Cube 2.6  - 1 kg
Nieuw
Shisko Cube 2.6 - 1 kg
€6,95
Excl. BTW: €5,74
Prijs in spaarpunten: 695
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 12
  • Type: Boxed - 26 x 26 x 26

Shisko Cube 2.6 - High quality kooltjes voor de echte shisha-pro!

Ben je op zoek naar een van de beste shisha kooltjes die er zijn? Dan heb je ze met deze Shisko kolen gevonden, want deze kooltjes blinken niet alleen uit door een extreem lange brandduur, maar ook in een zeer hoge hitte-afgifte terwijl de asvorming minimaal is!

Shisko kooltjes gaan dus superlang mee, terwijl de hitte die er vanaf komt ongeëvenaard is. Naast het feit dat de kooltjes gemaakt worden van de hoogste kwaliteit, natuurzuivere kokosnootschil die op nagenoeg perfecte wijze bewerkt en "gepressed" wordt tot de bekende kubusvormige kooltjes, is het superieure karakter van de Shisko waterpijp kooltjes tevens te danken aan het extra grote formaat van 26 x 26 x 26 mm. Naast de prestaties in brandduur, hitte-ontwikkeling en asafgifte staan de kooltjes tevens garant voor een super zuivere smaakbeleving doordat deze géén eigen smaak afgeven. Een 100% pure tabakssmaak is dus met deze topkolen van Shisko gegarandeerd!

Shisko kooltjes zijn daarnaast door de extreme hitte-ontwikkeling uitermate geschikt voor het gebruik met een heat management systeem of chimney tabakskop. Als geen ander zijn de kooltjes in staat om de metalen onderdelen van beide tabakskoptypen dusdanig te verhitten, dat een optimale verhitting van de tabak behaald wordt. Het resultaat hiervan is een rookervaring om u tegen te zeggen, waarbij zowel smaak, als teug-soepelheid en wolk-ontwikkeling subliem zijn!

Wil jij nu ook genieten van de ultieme waterpijp kooltjes die een perfecte brandduur combineren met een extreme hitte-ontwikkeling, een lage asafgifte en 0,0 bijsmaak? Dan zijn deze Shisko Cube 2.6 waterpijp kolen dé aanwinst die jouw shishagenot naar een nóg hoger niveau tillen! Na één rooksessie met deze kwaliteitskolen wil je geen andere kooltjes meer op je tabakskop!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
Merk Shisko
Herkomst Duitsland
Type Natuurkolen
Brandtijd +/- 150 min
Gewicht 1 kg
Aantal 64 stuks
Dimensies 26 x 26 x 26 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed