Menu
Your Cart

Tom Coco C28 - 1 kg

Tom Coco C28 - 1 kg
Tom Coco C28 - 1 kg
€6,95
Excl. BTW: €5,74
Prijs in spaarpunten: 695
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 12
  • Type: 28 x 28 x 28

Tom Coco C28 - XL formaat, langere brandduur en nog meer hitte-afgifte!

Ben je op zoek naar de ultieme waterpijp kooltjes die lekker lang meegaan, veel hitte afgeven en die maar weinig as produceren? Dan zijn de nieuwe Tom Coco C28 kolen precies wat je zoekt! 

Met de C28 kooltjes brengt fabrikant Tom Cococha opnieuw een kwalitatief hoogwaardig product op de mondiale shishamarkt. Gezegend met de hoogwaardige kwaliteit die we van Tom Coco kolen gewend zijn, gaat deze variant, door het extra grote formaat, nóg langer mee en komt er nóg meer hitte vrij! De asproductie is zoals gewoonlijk miniem, terwijl de kooltjes door hun hoge zuiverheid absoluut géén smaak afgeven en je dus optimaal kunt genieten van de pure smaak van jouw favoriete tabak!

De Tom Coco C28 waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil, waardoor een optimale smaak en zuivere rookervaring gewaarborgd zijn. De blokjes hebben een extra grote afmeting van 28 x 28 x 28 mm en zijn daardoor zeer geschikt voor extra lange rooksessies. Door de hoge hitte-afgifte zijn de Tom Coco C28 kooltjes tevens ideaal voor gebruik met een chimney tabakskop.

Hou jij van lekker lange rooksessies, maar vind je het vervelend dat je steeds nieuwe kolen moet gaan fixen om je waterpijp aan de gang te houden? Dan bieden de Tom Coco C28 kooltjes uitkomst! Door het extra grote formaat en de kwalitatieve eigenschappen gaan deze kooltjes superlang mee, terwijl de hitte-ontwikkeling maximaal en as-afgifte minimaal is! Met de C28 kolen op je tabakskop wordt jouw rooksessie ultiem relaxed!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
Merk Tom Coco
Herkomst Duitsland
Type Natuurkolen
Brandtijd +/- 150 min
Gewicht 1 kg
Aantal 50 stuks
Dimensies 28 x 28 x 28 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed