Menu
Your Cart

Tom Coco Silver - 1 kg

Tom Coco Silver - 1 kg
Tom Coco Silver - 1 kg
€7,50
Excl. BTW: €6,20
Prijs in spaarpunten: 750
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 14
  • Type: 50 x 27

Tom Cococha Silver - Speciale vorm voor heat management tool!

Rook jij jouw waterpijp het liefste met een heat management tool zoals de Oduman Ignis, Kaya The Block, Kaloud Lotus of AMY SmokeBox? Dan zijn deze nieuwe superkooltjes van Tom Cococha precies wat je zoekt voor de beste rookprestatie! De Tom Cococha Silver kolen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met bovenstaande tools en passen dankzij de aangepaste vorm perfect voor een optimaal rookresultaat!

De waterpijp kooltjes "Silver" van Tom Cococha blinken, evenals de "Gold" versie uit door een zeer hoog koolgehalte, een zeer goede hitte ontwikkeling en gaan enorm lang mee! Daarnaast geven ze géén smaak af waardoor er optimaal genoten kan worden van de pure smaak van jouw favoriete tabak! Tel bij deze voordelen op, dat de kooltjes zeer weinig as produceren en je snapt dat deze kooltjes tot de high end natuurkolen op de shisha markt behoren!

De Tom Cococha Silver waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil. De blokjes hebben, zoals gezegd, een speciaal ontwikkelde afmeting die afgestemd is voor een optimaal gebruik met een hitte regulerings tool. Één enkel kooltje heeft een dimensie van 50 x 27 mm met afgeronde hoeken en is op te delen in 3 gelijke delen. De Tom Cococha Silver natuurkooltjes passen zo perfect in jouw heat management tool en staan garant voor een nog betere rookervaring als voorheen!

Wil jij de best mogelijke prestaties uit jouw hookah en heat management tool halen? Met de Tom Cococha Silver kooltjes til jij jouw hitte management naar een nog hoger niveau met het gewenste soepele teugvermogen en de dikke, volle rookwolken als einduitkomst!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
Merk Tom Cococha
Herkomst Duitsland
Type Natuurkolen
Brandtijd +/- 90 min
Gewicht 1 kg
Aantal 60 stuks
Dimensies 50 x 27 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed