Menu
Your Cart

KS Appo

KS Appo
KS Appo
€14,95
Excl. BTW: €12,36
Prijs in spaarpunten: 1495
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 14
  • Type: Rosto

Beschikbare opties:

KS Appo Rosto - Stenen tabakskop met ongeglazuurde binnenkant; ideaal voor 1 smaak!

De KS Appo stenen tabakskop staat als het gaat om stevigheid, afwerking en hittegeleiding aan de absolute top van de shisha tabakskop piramide! Dit handgemaakte juweeltje wordt vervaardigd in Duitsland en kan zowel met aluminiumfolie alsook als basis voor een chimney opzetstuk gebruikt worden!

Een van de eerste dingen die opvalt als je de KS Appo in je hand hebt is de massieve, stenen bouw die super degelijk en solide aanvoelt. De Appo is gemaakt van natuursteen en gefabriceerd middels een innovatief proces op hoge temperatuur, met als uitkomst een sublieme combinatie van hoogwaardige functionaliteit en kwaliteit. De stenen Appo levert als gevolg een bijzonder goede hitteverdeling, wat resulteert in een gelijkmatige verhitting van de tabak en een optimale rook- en smaakontwikkeling.

Doordat deze Rosto versie, in tegenstelling tot de reguliere Appo, beschikt over een ongeglazuurde bouw, trekken de tabakssappen na verloop van tijd steeds meer de tabakskop in, waardoor de Rosto ideaal is voor degene die er slechts 1 en dezelfde smaak in wilt roken. Het resultaat hiervan is dat de smaakervaring steeds intenser wordt en je daardoor dus steeds meer kunt genieten van een steeds puurder wordende smaak, precies zoals deze eigenlijk bedoeld is! De breedte van de tabakskom maakt de Appo tevens geschikt om te combineren met het, ook bij ons verkrijgbare, KS chimney opzetstuk.

Ook design-technisch ziet de Appo er perfect uit; vormgeving en afwerking zijn van hoge kwaliteit wat ervoor zorgt dat de bowl ook esthetisch van zeer hoog niveau is. Dit alles maakt de KS Appo Rosto de perfecte ongeglazuurde tabakskop die jouw shisha ervaring naar professionele hoogtes stuwt!

Afmetingen:

Hoogte: +/- 8,5 cm

Diameter tabakskom: +/- 5,5 cm

Diepte tabakskom: +/- 2,3 cm


De KS Appo is uitermate geschikt om te combineren met een KS chimney opzetstuk en groot tabakskop zeefje! 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed