Menu
Your Cart

Saphire Squeeze No.9

Saphire Squeeze No.9
Saphire Squeeze No.9
€18,95
Excl. BTW: €15,66
Prijs in spaarpunten: 1895
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 18
  • Type: Bavarian Pink

Beschikbare opties:

Saphire No.9 Squeeze - Speciaal design voor het roken van hookah crème!

De Saphire No.9 Squeeze Vortex tabakskop is speciaal ontworpen voor het roken van Hookah Squeeze! Het fraaie, slanke design heeft precies de juiste afmetingen om de rookervaring tijdens het roken van de nicotine-vrije pasta zo vloeiend mogelijk te laten verlopen en het moet gezegd... het roken van waterpijp crème was nog nooit zo chill! Natuurlijk kan de kop ook gebruik worden voor het roken van andere hookah cream soorten zoals True Cloudz of gewoon reguliere waterpijp tabak.

Net zoals iedere vortex tabakskop is ook deze Saphire No.9 bowl uitgerust met de kenmerkende, centrale, cilindervormige spil. Deze is hier echter aan de zijkant voorzien van maar liefs 5 grote gaten (in plaats van de doorgaans gebruikte 4). Dit zorgt ervoor dat de tornado-achtige airflow, die kenmerkend is voor het vortex principe, nóg soepeler wordt en daardoor een nog relaxtere rookervaring teweegbrengt. Door de locatie van de gaten in de centrale spil blijft de pasta of de tabakssappen behouden in de tabakskop en lekken ze niet door de stang naar het water in de vaas. Dit bevordert de smaakbeleving en zorgt er tevens voor dat deze langer intens blijft!

De Saphire No.9 Squeeze tabakskop is door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige klei en een uitgekiende vormgeving, perfect in staat tot een optimale warmtegeleiding. Dit komt de uiteindelijke rookprestaties natuurlijk ten goede! De tabakskop is afgewerkt met een laagje glazuur, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en geschikt is voor het afwisselen van je tabakssmaken. 

Bern je op zoek naar de ultieme tabakskop voor het roken van waterpijp pasta en dan Hookah Squeeze in het bijzonder? Houd jij van een super soepele airflow, met een optimale, zuivere smaakbeleving en wil je tegelijkertijd een tabakskop die jouw shisha uitrusting ook visueel naar de top tilt? Scoor dan zeker deze Saphire No.9 Squeeze tabakskop en til jouw rookbeleving naar een nog hoger niveau!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed