Menu
Your Cart

Khalil Mamoon Vaas

Khalil Mamoon Vaas
Khalil Mamoon Vaas
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 19
  • Type: Black apple

KM Appel Vaas - Geschikt voor middelgrote en grote Khalil Mamoon waterpijpen!

De legendarische Khalil Mamoon Appel vaas is nu ook los verkrijgbaar bij Hookaholic! Ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp vaas voor jouw middelgrote of grote Khalil Mamoon shisha dan is dit de perfecte kandidaat voor de job!

De Khalil Mamoon Appel vaas is een waar begrip in de shisha wereld! Iedere vaas is handgeblazen in Egypte en voorzien van een uniek, handgeschilderd design waarbij het welbekende Khalil Mamoon appeltje de hoofdrol opeist! Deze vrucht geldt als een van de kenmerkende beeltenissen behorende bij de Egyptische shisha fabrikant en is gebaseerd op de van oudsher meest gerookte waterpijpsmaak ter wereld. Hoewel het ontwerp voor de rest vrij eenvoudig is, vormt dit ook juist de kracht en schoonheid van de vaas; de Khalil Mamoon appel steelt, zoals al gezegd, de show en geeft het geheel een bijna magische uitstraling!

De opening in de Appel vaas heeft een diameter van 5 cm en is daarmee in principe geschikt voor elke middelgrote tot grote Khalil Mamoon waterpijp. Met een hoogte van 31 cm is de vaas verder voorzien van een standaard formaat waardoor deze ook te combineren valt met vele andere traditionele merken zoals Farida.

Is jouw shisha vaas kapot gevallen of aan vervanging toe? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw exemplaar om jouw traditionele shisha een lekkere, frisse uitstraling te geven? Met de Khalil Mamoon Appel vaas haal je een echte "classic" in huis die al jouw shisha wensen vervult!


Let op! Doordat iedere Khalil Mamoon vaas individueel met de hand geblazen en afgewerkt wordt, kan het ontvangen product licht afwijken van de getoonde afbeelding.

Daarnaast zijn oneffenheden zoals luchtbelletjes, krasjes, kleine stukjes uit de hals vaak voorkomend, deels door de handmatige productie en deels door het transport vanuit Egypte.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed