Werkbund Evo Deep Bowl - Crazy Blue Phunnel

Werkbund Evo Deep Bowl - Kwalitatieve phunnel kop met elegant, Russisch design!

Het Russische Werkbund staat bekend om zijn stijlvolle, kwalitatieve hookah producten met een unieke, ambachtelijke uitstraling. Dit komt ook terug in de tabakskoppen van de hand van de producent, waarvan deze Evo Bowl één van de populairste is. Een strak en tegelijkertijd elegant design wordt gecombineerd met het gebruik van "high quality" klei uit Rusland en levert zo een tabakskop op die zowel visueel hoog scoort, alsook in het verdelen van de hitte van de kooltjes op de tabak!

De Werkbund Evo Bowl Deep is een kwalitatieve, phunnel tabakskop die ontworpen is voor rooksessies van ongeveer anderhalf uur. Door de gebruikte afmetingen staat de kop garant voor een lekkere soepele airflow, terwijl het gebruikte high-end materiaal een optimale brug vormt tussen het overbrengen van de hitte van de kolen en de uiteindelijke smaakervaring. Het phunnel design zorgt ervoor dat de tabakssappen behouden blijven in de tabakskom, waardoor de tabak lekker sappig blijft gedurende de sessie en de schacht van je waterpijp en het water in de vaas schoon en zuiver blijft. 

Ben jij op zoek naar een fantastisch uitziende, phunnel tabakskop die garant staat voor een lekker soepele airflow en optimale smaakbeleving?  Sla dan nu toe in de vorm van deze Werkbund Evo Deep Bowl en ervaar een kwalitatieve rooksessie als nooit tevoren!


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 


MADE IN RUSSIA

Bowl info
MerkWerkbund
HerkomstRusland
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 12 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,3 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopBruin - blauw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Werkbund Evo Deep Bowl - Crazy Blue Phunnel

  • Model: Deep - Crazy Blue
  • Hookies: 29
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75
  • Prijs in hookies: 2995

Beschikbare opties: