Wookah V2 Nox - Smooth

Wookah V2 Nox Smooth - Exclusieve shisha met donkere, houten schacht!

Nu verkrijgbaar bij Hookaholic... de super spectaculaire Wookah V2 Nox! Deze houten waterpijp mixt een schitterende, kristallen vaas met edelstalen elementen en een donkere, houten schacht en rookt zoals ie eruit ziet; fenomenaal!

De uit Polen afkomstige Wookah shisha's staan bekend om hun mooie houten designs en hoge kwaliteit in zowel bouw als rookcapaciteit. De Wookah Nox is hier geen uitzondering op; een schitterende, handgeblazen vaas van helder kristalglas vormt de basis van deze pijp, die natuurlijk het meest opvalt door de kwalitatief hoogwaardige, bijna zwarte, houten schacht, die het hoogtepunt van de shisha vormt. De rest van gebruikte onderdelen bestaat uit het zeer sterke edelstaal, zoals de dompelbuis die in het water gaat, het gesloten kamersysteem onder de schacht, de slangadapter en het ventiel, de kern van het houten deel waar de rook doorheen gaat en tot slot de mooie, strakke kolenschaal die het geheel zowel functioneel als visueel helemaal af maakt. Deze nieuwe V2 variant heeft daarnaast enkele verbeteringen ten opzichte van de eerste generatie Wookah's. Zo is de schroefverbinding tussen vaas en schacht in deze nieuwe versie geüpgrade naar een handige bajonetsluiting voor nog meer gebruikersgemak. Daarnaast zijn de rubberen aansluitingen in zowel de slangadapter als ook het ventiel vervangen door perfect passende slijpstukverbindingen, waardoor slangaansluiting en ventiel al soepel glijdend op een eenvoudige wijze aangesloten kunnen worden, met een volkomen rookdichte verbinding als resultaat.

Het resultaat van deze componenten mag er zijn; door de oerdegelijke bouw staat deze Wookah V2 Nox garant voor jarenlang shisha plezier, terwijl de mooie vormgeving en het gebruikte materiaal ook voor het oog een waar genot is. Het belangrijkste wellicht, de rookcapaciteit die de Wookah voorschotelt, is eveneens van premium kwaliteit; een heerlijke rookervaring met een tikkeltje weerstand, precies in de juiste mate, is wat je mag verwachten van deze houten shisha, terwijl de smaak van de tabak optimaal wordt overgebracht op je tong. Na het roken van deze fantastische pijp wil je gewoon niets anders meer!

Ben je op zoek naar een unieke shisha en/of wil je graag een houten waterpijp kopen? Een pijp van een uitstekende kwaliteit wat terugkomt in de bouw, het uiterlijk en de geboden rookcapaciteit? Dan ben je met de Wookah V2 Nox 100% voorzien, want deze spectaculaire, houten shisha heeft alles wat jij op je wenslijstje hebt staan! 

De Wookah V2 Nox - Smooth waterpijp wordt geleverd met:

 • Kristallen vaas van extra dik, helder glas
 • Donkere, houten schacht
 • 1 slangadapter
 • 1 ventiel
 • Edelstalen dompelbuis
 • Edelstalen kolenschaal
 • Tabakskopadapter

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP EN SLANG

   Waterpijp info
   Waterpijp merkWookah
   Materiaal schachtEdelstaal V2A / Donker hout
   Lengte+/- 65 cm
   Slangaansluitingen1
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtBajonetsluiting
   Kamer typeGesloten
   DiffuserNee
   Geschikt voor molassevangerNee
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Wookah V2 Nox - Smooth

   • Model: V2 - Smooth
   • Hookies: 668
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €334,95
   • Excl. BTW: €276,82
   • Prijs in hookies: 33495